Connect with us
10 copii au murit in atentatul din Nisa. TRASEUL TERORII - FOTO

Știri

10 copii au murit in atentatul din Nisa. TRASEUL TERORISTULUI – FOTO

Atentatul din Nisa care a avut loc azi noapte ingrozeste o lume intreaga. 84 de persoane au fost calcate de un camion condus de un tunisian cu cetatenie franceza, in timp ce acestea asteptau focul de artificii organizat cu ocazia Zilei Nationale a Frantei care a avut loc ieri, 14 iulie.

Din cei 84 de morti, 10 sunt copii, care au murit pe loc in timpul atacului. „Toata Franta este sub amenintarea terorismului islamist”, a declarat presedintele francez Francois Hollande. Peste 100 de persoane au fost ranite in urma acestui atac nemilos.

Liderii lumii – uniti impotriva terorismului

RIHANNA se afla in Nisa in timpul atacului terorist

ATENTAT TERORIST: Franta lovita de 3 ori. 216 morti si 660 de raniti

Printre victimele atentatului de azi noapte se numara si cetateni straini. Sarbatoarea care s-a transformat in cosmar pune la indoiala masurile de securitate luate de autoritatile franceze in ultima perioada. Postul de televiziune Russia Today a prezentat traseul pe care l-a facut teroristul tunisian pentru a ajunge la locul masacrului.

atentatul din nisa

O romanca stabilita in Franta, Roxana Rugina, a declarat in direct la un post de stiri de la noi ca ii este frica sa mai iasa pe strada in Franta si ca si-a salvat copilul pe ultima suta de metri. In momentul in care a vazut camionul apropiindu-se, si-a tras repede copilul din fata acestuia fara sa stie ca e vorba de un atac terorist. A fost instinctul matern cel care l-a salvat pe micutul ei.

Roxana sustine, la fel ca tot mai multi francezi si romani stabiliti in Hexagon, ca de vina pentru acest atentat si pentru cele produse inainte de Nisa sunt refugiatii. Tot mai multi europeni le cer autoritatilor deportarea refugiatilor de pe continentul nostru.

Soferul camionului, cel care a omorat cu sange rece 84 de oameni si a ranit peste 120 a fost ucis imediat de politie. Deocamdata, Statul Islamic nu a revendicat atentatul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top