Connect with us
Accident de tren in Italia, marti, 12 iulie 2016. Minim 10 persoane si-au pierdut viata si alte zeci de persoane au fost ranite!

Știri

Update: Accident de tren in Italia. 23 de morti si 50 de raniti. Cauza tragediei

Accident de tren in Italia!

Update, 13 iulie 2016, ora 8.33: Bilantul tragediei feroviare din Italia a ajuns la 23 de morti si 50 de raniti. Principala ipoteza pentru acest accident este o eroare umana.

Update, ora 15.46: Consulatul Romaniei la Catania s-a autosesizat cu privire la accidentul feroviar produs in sudul Italiei si a intreprins „multiple demersuri specifice” pe langa autoritatile italiene pentru a afla daca printre victime se afla si cetateni romani, se arata intr-un raspuns al Ministerului Afacerilor Externe la solicitarea AGERPRES.

Majoritatea victimelor din accidentul feroviar sunt studenti si navetisti.

Update, ora 14.33: Bilantul mortilor a crescut la 12. Pe linia unde a avut loc impactul circula circa 200 de trenuri zilnic. Majoritatea sunt trenuri regionale, cu numeroşi pasageri.

Un accident de tren a avut loc in Italia, pe un segment de cale ferata dintre orasele Corato si Andria. Minim 10 oameni si-au pierdut viata dupa ce doua trenuri de pasageri au intrat in coliziune.

Totodata, in accidentul de tren din sudul Italiei, alte cateva zeci de persoane au fost ranite. Conform imaginilor filmate din aer, cele doua trenuri formate din cate patru vagoane fiecare s-au lovit frontal si in ambele parti au fost imprastiate fragmente.

Citeste si: Grav accident feroviar! Pericol de explozie

Este cel de-al doilea incident de acest gen care se produce in Italia in decurs de cinci ani. In 2012, sase persoane au murit in Calabria,  in urma unei coliziuni violente intre un tren regional si o masina care transporta muncitori romani angajaţi la culesul clementinelor.

Cauzele accidentului nu sunt cunoscute pana in acest moment!

Imagini de la accident!

accident 1 accident 2 accident 3

Vom reveni cu detalii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top