Connect with us
Aeroportul din Nisa a fost evacuat

Știri

Aeroportul din Nisa a fost evacuat

Jurnalistii francezi scriu pe Twitter ca aeroportul din Nisa a fost evacuat in ultimele minute. Pasagerii au fost scosi afara din aeroport in timp ce stateau la rand in zona de bagaje.

Imagini socante dupa atentatul din Nisa

ATENTAT TERORIST in Nisa cel putin 84 de morti; 54 copii internati in stare grava LIVE TEXT

ISIS a dezvaluit in ce oras va avea loc urmatorul atentat terorist

Franta a fost zguduita aseara de un atentat terorist ingrozitor. 84 de persoane au fost ucise de un sofer tunisian care a intrat in multime cu camionul. Atacul s-a produs in Nisa, in momentul in care francezii si turistii asistau la focul de artificii organizat de Ziua Frantei.

Stire in curs de actualizare

Reactii in toata lumea dupa masacrul din Nisa

Noul premier britanic, investit miercuri in functie, a declarat ca este in stare de soc dupa evenimentele petrecute azi noapte in sudul Frantei. Theresa May se arata „socata si intristata de atacul oribil” de la Nisa si a sustinut ca va discuta cu presedintele Francois Hollande pentru „a-l asigura ca Marea Britanie se afla alaturi de Franta, asa cum a am facut-o si in trecut”.

Spania, Italia si Germania, tari care au granite cu Franta, si-au intensificat controalele la frontiere. De asemenea, in Franta starea de urgenta a fost prelungita cu inca trei luni, iar in Spania a fost emisa alerta terorista de gradul 4.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top