Connect with us
ALEGERI LOCALE 2016 - Frauda intr-un oras popular. UN CANDIDAT NU APARE PE BULETINELE DE VOT

Alegeri Locale 2020

ALEGERI LOCALE 2016 – Frauda intr-un oras popular. UN CANDIDAT NU APARE PE BULETINELE DE VOT

ALEGERI LOCALE 2016. Un candidat nu apare pe listele din Alexandria, avertizeaza Partidul Romania Unita (PRU).

PRU se plange ca cel care candideaza din partea partidului, Dumitru Goldbach, nu apare pe buletinele de vot. Partidul a sesizat Birourile Electoral Central si cel Judetean si Autoritatea Electorala Permanenta. Acestia sustin ca alegerile trebuie reorganizate intrucat aceasta gafa poate fi interpretata ca frauda.

„Faptul ca acest lucru s-a intamplat in fieful lui Liviu Dragnea ne indica o incercare de fraudare a alegerilor marca PSD.

LIVE TEXT ALEGERI LOCALE 2016. Prezenta la vot pana la ora 12. Bucurestiul, pe ultimul loc

ALEGERI LOCALE 2016. Dosar PENAL dupa ce a plecat cu stampila acasa. UNDE S-A INTAMPLAT TOTUL

Partidul Romania Unita solicita autoritatilor in drept sa ia masuri imediat, sa identifice vinovatii si sa amane alegerile din Alexandria pentru ca procesul de votare sa fie corect, iar candidatul PRU sa se regaseasca pe buletinul de vot”, anunta PRU intr-un comunicat de presa.

ALEGERI LOCALE 2016. Daca se confirma fraudarea, se pot intocmi dosare penale in acest caz. De asemenea, PRU se plange de faptul ca in realizarea exit poll-urilor din sectorul 1, cei care pun intrebarile nu au trecut PRU pe chestionare. Aceasta situatie a fost sesizata in incinta sectiei de vot a Colegiului Sfantul Sava.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri Locale 2020

To Top