Connect with us
Alina Petre castiga in fata familiei Magureanu. Ce s-a intamplat cu mama sa

Știri

Alina Petre castiga in fata familiei Magureanu. Ce s-a intamplat cu mama sa

Alina Petre se bucura de castig de cauza in scandalul cu fostul ei sot Marian Magureanu, fiul fostului sef SRI, Virgil Magureanu.

Dupa ce a dezvaluit afacerile mafiote din familia fostului sef al Serviciului de Informatii din Romania, Alina Petre a devenit o adevarata vedeta in tara noastra. Aceasta i-a acuzat de fapte de corupti nu doar pe membrii familiei Magureanu, ci si pe politicienii care au avut legatura cu acest clan, printre care fostul presedinte PNL Crin Antonescu si Traian Basescu.

In urma cu putin timp, fosta nora a lui Magureanu a scris pe Facebook despre cererea de introducere fortata in procesul intentat mamei sale respinsa de judecatori spunand ca fostul ei sot a aruncat 10.000 de euro pe fereastra si cerand socoteala Fiscului de unde are atatia bani sa ii dea pe taxa de timbru.

UPDATE. Crima in magazinul Alinei Petre, fosta nora a lui Virgil Magureanu. Ucigasul, prins

Gabriela Firea a semnalat deja o problema in Bucuresti – TANTARII care ii pisca pe copii in parcuri

„A mai vandut mamica un tablouas din subsol?”

„Un alt termen la Buftea, cererea de introducere fortata in procesul intentat mamei mele, a unor oameni care n-au nicio idee despre ce vorbesc reprezentantii Famigliei Magureanu, a fost respinsa. Prin urmare, ultima taxa de timbru de 10.000 euro a fost pierduta de catre fostul sot si frumoasa sa familie. Urmeaza sa vedem daca ne judecam pe probele inexistente aduse de ei sau dacă Instanta ar dori sa n-o mai lalaie aiurea, doar pentru ca sunt implicati oamenii al caror nume nu ne este permis sa-l pronuntam in Tara Curuptilor.

Curiozitatea mea vine din altceva… o fi usor sa pierzi 10.000 euro cand n-ai cum sa-i justifici la Fisc si cand tie nu-ti face pielea o cafea, conform veniturilor declarate? Sau a mai vandut mamica un tablouas din subsol?
Hai c-a iesit PSD-ul si poate se imapaca cu clanul care le-a dat unda verde la furaciuni prin 2012….
Succesuri si trandafiri!

P.s. Gabriela Sterea, NU se poartă bleu cand esti de 500 de kg. Purtam negru peste tot. Asta din ciclul Uau sau BAU, vorba Iuliei Albu. ‪#‎marslaDNA‬”, a scris blonda pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top