Connect with us
Antrenorul Rapidului, Dan Alexa, dus de urgenta la spital

Știri

Antrenorul Rapidului, Dan Alexa, dus de urgenta la spital

Antrenorul Rapidului, Dan Alexa, a ajuns de urgenta la spital dupa ce s-a taiat la maini si abdomen. Cazul de accidentare al lui Dan Alexa este asemanator cu cel al lui Mirel Radoi.

Rapidul a jucat astazi cu Dunarea Calarasi, iar in pauza meciului, de nervi ca echipa sa nu da randament pe teren, Dan Alexa a lovit cu pumnul intr-un geam. Cioburile i-au ranit bratul, iar bucatile de sticla au patruns si in abdomen. Acesta a fost transportat la spitalul local si a fost cusut la bratul stang.

Dunarea Calarasi a invins Rapidul cu un scor de 3 la 0, dupa golurile lui Saifeddine Alami, in minutul 5, Alexandru Iulian Stoica, in minutul 64 si Valentin Andrei (minutul 86). In urma acestei victorii, echipa din Calarasi urca in clasament la egalitate de puncte cu giulestenii, si anume 34 de puncte.

Fanii echipei Steaua primesc o veste NEMAIPOMENITA!

Sora lui Ekeng arunca BOMBA! Ce SE STIA inainte sa moara dinamovistul

Nu este primul sportiv care s-a remarcat prin agresivitate in timpul unui meci de fotbal. In august anul trecut, Mirel Radoi era pe prima pagina a ziarelor dupa ce a spart un geam din vestiarul stadionului Partizan dupa ce Steaua a fost eliminata din Liga Campionilor.

„După încheierea partidei, directorul sportiv al Stelei, Mirel Rădoi, a aruncat o sticlă de apă înspre coșul de gunoi, însă aceasta a deviat nefericit spre o ușă a vestiarului și a provocat spargerea unui geam. Nici o altă avarie nu a fost produsă, acest lucru putând fi confirmat de gazdele de la Partizan, care au avut un comportament excelent vizavi de delegatia noastră”, scria la vremea respectiva pe pagina oficiala de Facebook a Stelei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top