Connect with us
ATENTAT TERORIST in NISA. Romanca in Franta: "Refugiatii sunt de vina!"

Știri

ATENTAT TERORIST in NISA. Romanca in Franta: „Refugiatii sunt de vina!”

ATENTAT TERORIST IN NISA. Charlie Hebdo, Bataclan, Nisa. Ce mai urmeaza? Asta se intreaba francezii, dar si romanii stabiliti in aceasta tara a libertatii, a fraternitatii si a egalitatii. Mai nou, este tara terorii.

Una dintre sutele de mii de romani stabiliti in Franta, Roxana Rugina, a facut cateva declaratii inspaimantatoare, dupa ce a reusit sa isi salveze copilul tragandu-l din fata camionului in ultima secunda. Credinta pe care o are romanca noastra nu este tolerata de oficialitatile europene, care sustin ca trebuie sa ne pastram calmul si ca radicalizarea nu este o solutie pentru unitatea noastra.

RIHANNA se afla in Nisa in timpul atacului terorist

ATENTAT TERORIST: Franta lovita de 3 ori. 216 morti si 660 de raniti

Roxana Rugina a declarat intr-o interventie telefonica la Antena 3 ca inainte de deschiderea granitelor pentru refugiati nu aveau loc atatea atentate: „Toate astea se intampla din cauza refugiatilor”, a declarat aceasta. De acord cu ea sunt multi romani, chiar daca majoritatea atentatelor comise pana acum au ca autori cetateni francezi.

Noaptea trecuta, aproape de momentul focului de artificii de Ziua Frantei, la Nisa, un camion a intrat in multime accelerand viteza pe ultima suta de metri. Sunt peste 80 de morti la aceasta ora si peste 230 de raniti, printre care si doi romani, dintre care unul se afla in stare grava.

2015, sala Bataclan

In toamna anului trecut, gruparea terorista Stat Islamic a ingrozit Franta prin mai multe atacuri teroriste comise simultan. Teroristii au avut ca tinta trupa Eagles of Death Metal, care avea un concert acolo, insa au sfarsit prin a ucide 130 de persoane.

Evenimentul din 13 noiembrie, o zi macabra pentru Franta, a facut ca Europa sa vina cu promisiune de securitate. Franta a prelungit la acea vreme starea de urgenta pentru ca acum, dupa 8 luni de zile, din cauza celor intamplate la Nisa, sa fie din nou obligata sa prelungeasca starea nationala de asediu.

In atacul de la Bataclan s-au folosit mitraliere Kalashnikov. 3 teroristi au produs masacrul, iar ISIS i-a revendicat imediat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top