Connect with us
subiecte bacalaureat 2016 istorie, subiecte bac 2016 istorie, istorie 2016

Știri

UPDATE: Subiecte Bac 2016 Istorie – proba obligatorie a profilului

Subiecte Bac 2016 Istorie

Update, ora 10.51:  La subiectul III elevii au avut de realizat un eseu despre Romania postbelica. La subiectul I ei au avutr de raspuns la cerinte legate de unirea Moldovei cu Tara Romaneasca!

istorie 1 istorie 2

Elevii de la uman sustin miercuri, 6 iulie 2016, proba obligatorie a profilului, respectiv proba scrisa la Istorie. Pentru cei de la real aceasta proba presupune sustinerea unui examen la matematica.

Emotiile au inceput inca de luni pentru elevii de clasa a XII a. Acestia au sustinut proba scrisa la limba si literatura romana. Totodata, elevii apartinand minoritatilor nationale au avut marti proba la limba materna.

Examenul incepe la ora 09.00. Candidatii au trebuit sa se prezinte pana la 8.30 la centrul de examen, avand asupra lor un act de identitate

Subiecte Bac 2016 Istorie

Huff.ro va va prezenta subiectele de la Istorie de la Bacalaureat 2016, imediat ce acestea vor fi disponibile precum si rezolvarea lor.

Vezi si subiecte matematica (M1) la Bacalaureat 2016

Vezi si subiecte matematica 2016 – M2, M3

Reguli BACALAUREAT 2016

Se interzice candidatilor sa aiba, in salile de examen, asupra lor, in obiectele de imbracaminte sau incaltaminte, in penare si altele asemenea, sau in bancile in care sunt asezati in salile de examen, telefoane mobile, casti audio, precum si orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare/care permite conectarea la internet/la retele de socializare, ce ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru efectuarea calculelor, pentru comunicare intre candidati ori cu exteriorul.

Se interzice candidatilor la examenul de bacalaureat sa comunice intre ei sau cu exteriorul, sa transmita ori sa schimbe intre ei foi din lucrare, ciorne, notite sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare intre candidati sau cu exteriorul.

Candidatii care incalca regulile mentionate vor fi eliminati din examen, indiferent daca materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu.

La simularile din primavara, absolventii de liceul au avut la Subiectul 3 la proba de istorie, un eseu despre totalitarism in Romania si in Europa. Anul trecut, la acelasi subiect, ei au avut de elaborat, in aproximativ doua pagini, un eseu. Tema – spatiul romanesc, de la autonomii locale la implicare in relatiile internationale din Evul Mediu.

Sesiunea de vara a Bacalaureat 2016 se incheie vineri, 8 iulie 2016, cu proba la alegere a profilului si specializarii. Afisarea primelor rezultate la Bac 2016 se face marti 12 iulie, zi in care pot fi depuse contestatii. Rezultatele finale se afiseaza pe 16 iulie 2016.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top