Connect with us
Subiecte Matematica M1 Bac 2016. Elevii de la profil real, specializarea mate-info sustin miercuri, 6 iulie, proba la matematica de la Bacalaureat 2016.

Știri

UPDATE: Subiecte Matematica M1 Bac 2016 – Mate-info

Subiecte Matematica M1 Bac 2016

UPDATE, ora 11.17: Iata subiectele la matematica M1

mate info 1 mate info 2

Pentru absolventii de la real, aceasta este proba scrisa la Matematica. Elevii de la mate-info, vor da un examen mai dificil, avand probleme specifice Modulului 1 (M1). Pentru cei de la stiinte naturii, modulul este unul dinferi (M2), precum si pentru cei de la Tehnologic si Vocational (pedagogic).

Vezi aici rezolvare subiecte la Matematica!

Proba scrisa la matematica de la Bacalaureat este considerata proba de foc a examenului maturitatii. A doua proba de la BAC 2016 are loc de la ora 9.00, miercuri, 6 iulie. Pana la ora 8.30 candidatii s-au prezentat la centrele de examen avand asupra lor un act de identitate.

Subiecte Matematica M1 Bac 2016

Huff.ro va va prezenta subiectele de proba de matematica de la Bacalaureat 2016, imediat ce acestea vor fi disponibile.

Vezi aici ce s-a dat la istorie 2016!

Vezi subiecte matematica 2016 la stiinte si tehnologic!

Reguli BACALAUREAT 2016

Se interzice candidatilor sa aiba, in salile de examen, asupra lor, in obiectele de imbracaminte sau incaltaminte, in penare si altele asemenea, sau in bancile in care sunt asezati in salile de examen, telefoane mobile, casti audio, precum si orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare/care permite conectarea la internet/la retele de socializare, ce ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru efectuarea calculelor, pentru comunicare intre candidati ori cu exteriorul.

Se interzice candidatilor la examenul de bacalaureat sa comunice intre ei sau cu exteriorul, sa transmita ori sa schimbe intre ei foi din lucrare, ciorne, notite sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare intre candidati sau cu exteriorul.

Candidatii care incalca regulile mentionate vor fi eliminati din examen, indiferent daca materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu.

Anul trecut, la M1 s-a dat o matrice la Subiectul II si o functie la Subiectul III. FIecare subiect rezolvat corect, intregral, este punctat cu cate 30 de puncte. 10 puncte sunt din oficiu. Cele trei mari subiecte sunt impartite in cate sase sub-puncte, de cate 5 puncte fiecare. Toate subiectele sunt obligatorii, iar timpul efectiv de lucru este de trei ore.

Sesiunea de vara a Bacalaureat 2016 se incheie vineri, 8 iulie 2016, cu proba la alegere a profilului si specializarii. Afisarea primelor rezultate la Bac 2016 se face marti 12 iulie, zi in care pot fi depuse contestatii. Rezultatele finale se afiseaza pe 16 iulie 2016.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top