Connect with us
Biciclist lovit de tren, duminica dimineata, la Cernica, in judetul Ilfov. Barbatul nu a mai putut fi salvat de la moarte.

Știri

Biciclist lovit de tren la Cernica. Barbatul a murit

Un bicilist a murit dupa ce a fost lovit de tren, pe raza localitatii Cernica din judetul Ilfov. Tragicul eveniment s-a petrecut duminica dimineata.

Barbatul a fost spulberat de tren si a murit pe loc. Echipajul SMURD care s-a deplasat de urgenta la fata locului nu a putut sa faca altceva decat sa constate decesul biciclistului, intrucat acesta avea rani incompatibilie cu viata. Potrivit primelor informatii, acesta avea trupul rupt in doua.

Citeste si: Un tren a luat foc pe ruta Marasesti – Buzau

Purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti – Ilfov, Daniel Vasile, a spus la Antena 3 ca martorii incidentului au declarat ca barbatul ar fi fost insotit si de alte persoane. Salvatorii au cautat si alte eventuale victime, insa nu au identificat alte persoane ranite.

O ancheta va fi deschisa in acest caz, pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut aceasta tragedie, daca biciclistul a ignorat semnalele luminoase sau daca acestea nu functionau.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top