Connect with us
CAPITALISM SALBATIC. Acesti oameni poarta scutece ca sa nu isi intrerupa munca

Știri

CAPITALISM SALBATIC. Acesti oameni poarta scutece ca sa nu isi intrerupa munca

A disparut sclavia? Cartile de istorie iti vor spune ca da, insa dupe ce vei descoperi cum se manifesta conceptul de capitalism salbatic te vei trezi intr-o lume nu doar imperfecta, ci extrem de cruda.

Organizatia nonguvernamentala Axfam denunta tratamentul de care au parte angajatii unei firme avicole din Statele Unite ale Americii: sunt nevoiti sa poarte scutece pentru a nu-si intrerupe munca deoarece pot pierde multi bani cata vreme un angajat se duce la baie.

Mii de angajati din sectorul avicol american sunt umiliti in fiecare zi de patronii lor. Conform datelor stranse de Oxfam, angajatii trebuie sa primeasca aprobare in permanenta daca vor sa mearga la toaleta si, in unele cazuri, sunt nevoiti sa poarte scutece atunci cand nu isi fac norma. Raportul se bazeaza pe numeroase interviuri realizate de ONG-isti in ultimii 3 ani.

Prima reactie a lui Leon Danaila dupa ce imaginea cu el in metrou a devenit virala

Viral. Tort in sticla de Coca Cola. Reteta care a innebunit Internetul

„Pe muncitori ii incearca o spaima uriasa cand cer voie sa plece la baie. Unii dintre ei urineaza si defeca in timp ce sunt in picioare si muncesc.

Trebuie sa suporte rusinea si neplacerile cauzate de corpul lor doar ca sa isi faca treaba fara oprire”, denunta ONG-ul Oxfam America intr-un raport cutremurator. Firma despre care au facut cercetari cei de la Oxfam este cunoscuta retea avicola Tyson. Huff.ro a obtinut datele de pe site-ul oficial al organizatiei, oxfamamerica.org.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top