Connect with us
Castigator Romanii au talent

Știri

Castigatorul Romanii au talent 2016 a fost anuntat chiar acum la Pro TV

Finala Romanii au talent tocmai s-a incheiat si a fost ales castigatorul anului 2016 acesta este Laura Bretan

Numarul concurentului Laura Bretan a fost apreciat de majoritatea telespectatorilor Pro TV, care a avut anul acesta o decizie destul de greu de luat avand in vedere ca multi dintre concurenti au avut show-uri remarcabile.

Clasamentul Romanii au talent:

16 – Free Balance
15 – Bruce si Istvan
14 – Cristian Zlatan
13 – Cazara Blioju
12 – Florin Bontea
11 – Recibelle Santiago
10 – Lifestyle
9 – Florin Zgavardici
8 – Andrei Surdu
7 – Rustin dust
6 – Anisia Gafton
5 – Manuel Chivari
4 – Mara Pruna
3 – Nadia Budulusi
2 – Fratii Adrian
1 – Laura Bretan

De departe cel mai impresionat numar al acestui sezon Romanii au talent a fost cel al Laurei Bretan, fetita de doar 13 ani care a impresionat cu vocea sa intreaga lume, peste 20.000.000 de oameni au vazut inregistrarea in care aceasta a cantat la preselectiile show-ului de talente.

Laura Bretan a participat si la preselectiile „America are talent”, tara nativa a celebrului show, unde a lasat juriul masca si unde a primit Golden Buzz fara prea multe asteptari. Laura are un adevarat talent care o va duce cu siguranta pe culmile succesului.

Castigatorul Romanii au talent s-a ales cu un premiu de 120.000 de euro si cu aprecierea intregii Romanii

Emisiunea Romanii au talent se afla la cel de-al 6-lea sezon si este lider absolut de piata pe toate tronsoanele. Pro TV a inregistrat cele mai mari recorduri de audienta de cand este masurata in Romania, nici o alta televiziune nereusind sa mai depaseasca cifrele inregistrate de statia din Pache Protopopescu.

Juratii Romanii au talent s-au declarat impresionati de prestatia tuturor concurentilor si au tinut sa multumeasca tuturor participantilor dar si echipei Pro TV.

Tot in aceasta seara s-a ales si premiul de originalitate care a fost castigat de Anisia Gafton.

Urmatorul sezon Romanii au talent va avea loc in luna martie a anului 2016. Juriul este compus din: Andi Moisescu, Andra, Mihaela Radulescu si Florin Calinescu.

Castigatorii Romanii au talent din cei 6 ani de cand este aceasta competitie sunt: Adrian Tutu (2011), Cristian Gog (2012), Bruno Iacobet (2013), Brio Sonoresc (2014), Speed Cubing (2015).

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top