Connect with us
Familia lui Ionut, baietelul ucis de maidanezi, a fost despagubita

Știri

Cati bani a primit familia lui Ionut, baietelul ucis de caini

Familia lui Ionut a fost despagubita de patronul firmei pe terenul careia copilul a fost ucis de caini.

Constantin Ciorascu, patronul firmei Tei Rezidential, pe terenul careia a murit muscat de caini Ionut Anghel, a platit familiei acestuia doua milioane de euro din suma de 2,4 milioane de euro stabilita de instanta ca daune morale, relateaza news.ro.

Citeste si: Accident grav in Capitala: 4 masini implicate, o femeie ranita

Citeste si: Un gardian al Penitenciarului Miercurea Ciuc s-a sinucis cu arma din dotare

Avocatii lui Ciorascu au cerut executarea silita a Administratiei Domeniului Public Sector 2 pentru diferenta de 400.000 de euro care mai trebuie platita conform deciziei definitive a Curtii de Apel Bucuresti.

Constantin Ciorascu a fost gasit vinovat in dosarul lui Ionut Anghel, care a murit muscat de caini, in septembrie 2013, pe un teren al firmei Tei Rezidential. Curtea de Apel Bucuresti l-a condamnat definitiv pe Ciorascu, in 12 mai, la trei ani de inchisoare cu executare. Tot atunci, societatea Rezidential Tei, Constantin Ciorascu si ADP Sector 2 au fost obligati sa plateasca, in solidar, daune morale familiei lui Ionut Anghel in valoare totala de 2,4 milioane de euro, respectiv cate 600.000 de euro parintilor lui Ionut si 1,2 milioane de euro fratelui acestuia.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro ca, dupa decizia instantei, Constantin Ciorascu, prin intermediul imputernicitilor sai, a facut un credit la o banca de doua milioane de euro si a platit cota care ii revine din suma care trebuie platita familiei lui Ionut Anghel, respectiv doua milioane de euro. Pentru diferenta de 400.000 de euro, Ciorascu, prin avocatii sai, a introdus o actiune, pe linie executorie, urmand sa execute silit ADP Sector 2 pentru aceasta suma.

Ciorascu a platit banii in cursul lunii iunie, prin intermediul unui executor judecatoresc, in baza unei tranzactii, au precizat sursele citate.

Contactati telefonic de agentia News.ro, avocatii lui Constantin Ciorascu au confirmat informatiile, fara a da alte detalii.

Sursa foto: libertatea.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top