Connect with us
Clubul Rapid Bucuresti a intrat in faliment

Știri

Clubul Rapid Bucuresti a intrat in faliment

Clubul Rapid Bucuresti a intrat in faliment dupa 4 ani de insolventa. Echipa de fotbal poate intra in liga a 4-a, scrie presa sportiva. Decizia luata de azi in instanta nu este definitiva.

Tribunalul Bucuresti a decis intrarea in faliment a clubului fostului patron George Copos. Cei de la Rapid au datorii uriase de pana la 18 milioane de lei, adica 4 milioane de euro. Se poate depune recurs in termen de 7 zile de la comunicarea sentintei. „In temeiul articolului 107, alin. 2 din Legea nr. 85/2006 privind procedura insolventei ridica dreptul de administrare al debitorului si dispune dizolvarea societatii debitoare”, se arata in decizia instantei.

Toate bunurile clubului vor fi puse sub sigiliu, indiferent ca este vorba de bunuri aflate in Capitala sau in alte judete ale debitoarei. Instanta „stabileste termen de maximum 10 zile de la data notificarii deschiderii procedurii falimentului de predare a gestiunii averii de la edbitor catre lichidator, impreuna cu lista actelor si operatiunilor efectuate pana la deschiderea procedurii”.

Antrenorul Rapidului, Dan Alexa, dus de urgenta la spital

Euro 2016. Belgia – Italia, scor final 0-2, VIDEO rezumat

Rapid Bucuresti datoreaza 10 milioane de lei statului roman din cele 18 milioane acumulate in ultimii ani. Daca nu se platesc datoriile in termen de 10 zile, Rapidul va deveni istorie. Primul mare efect al deciziei luate de azi de judecatori este retrogradarea echipei din Liga 1 in Liga a 4-a.

Bugetul pentru o echipa de Liga 1 se ridica la minimum 2 milioane de lei, cu tot cu salariile jucatorilor plus ale personalului aferent. Decizia a fost luata de completul de judecata ieri, in urma unei sedinte, iar astazi a fost comunicata presei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top