Connect with us
O crima cumplita a avut loc vineri noaptea in Constanta. O femeie a fost omorata intr-un chiosc de ziare de un individ necunoscut.

Știri

UPDATE: Crima in Constanta! Ucigasul vanzatoarei de ziare a fost prins!

UPDATE, 29 mai, ora 10.00: Ucigasul vanzatoarei de ziare din Constanta a fost prins la Sibiu. Conform unor surse judiciare, este vorba despre un barbat de 30 de ani, despre care lumea din zona in care a avut crima spune ca se cunostea cu victima.

Criminalul ar fi luat de mai multe ori produse pe datorie, dar in seara crimei, femeia il refuzase.

 

Crima s-a petrecut vineri noaptea, in jurul orei 21.30, in Constanta. O vanzatoare de la un chiosc de ziare a fost injunghiata chiar la locul de munca de o persoana neidentificata. Ucigasul a disparut fara urma, iar femeia a murit la spital, dupa cateva ore.

Un echipaj de la Serviciul Judetean de Ambulanta Constanta s-a deplasat imediat la locul incidentului, zona Delfinariu din Constanta, acordand ingrijiri medicale femeii la fata locului. Aceasta a fost transportata de urgenta la Spitalul Judetean, dar medicii nu au mai putut sa ii salveze viata.

Citeste si: UPDATE. Crima in magazinul Alinei Petre, fosta nora a lui Virgil Magureanu. Ucigasul, prins

Politistii au deschis un dosar penal, cercetarile fiind facute sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top