Connect with us
A doua zi de proteste in epoca Ciolos. Mii de postasi in Piata Victoriei

Știri

A doua zi de proteste in epoca Ciolos. Mii de postasi in Piata Victoriei

Dupa ce sute de tineri au iesit aseara sa protesteze impotriva clasei politice si a guvernului tehnocrat, a venit si cea de-a doua zi de revendicari. Seria de proteste continua, iar de data aceasta protagonistii sunt postasii.

Mii de postasi se afla chiar la aceasta ora in Piata Victoriei, acolo unde isi cer drepturile salariale si nu numai. Protestul este organizat de Sindicatul Lucratorilor Postali din Romania (SLPR), o organizatie cu peste 20.000 de membri, dintre care cei mai multi angajati din Posta Romana.

„SLPR continua actiunile de protest, incepute in luna martie 2016, conform calendarului stabilit, cu un miting national ce se va desfasura in ziua de sambata, 7 mai 2016, incepand cu ora 11,00, in Piata Victoriei din Bucuresti”, scrie organizatia intr-un comunicat trimis presei.

Proteste in Bucuresti: Oamenii reactioneaza in cazul dezinfectanţilor diluaţi. Se cere DEMISIA Ministrului Sanatatii

Reactii dupa moartea lui Ekeng. FRF a amanat finala Cupei Romaniei si meciurile din acest weekend

Protestul postasilor tine pana la ora 13 si este unul aprobat de primaria generala a Capitalei. Printre revendicari se numara cresterea salariilor, asigurarea unor conditii de munca decente, acordarea efectiva a concediilor de odihna si nu doar pe hartie, compensarea de catre stat a cheltuielilor facute de Posta Romana pentru furnizarea serviciului universal.

Postasii se plang ca directorul general al Postei poate castiga peste 8.000 de lei, in timp ce un lucrator care nu sta toata ziua prin birouri ia doar 800 de lei pe luna.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top