Connect with us
Reactii dupa moartea lui Ekeng. FRF a amanat finala Cupei Romaniei

Știri

Reactii dupa moartea lui Ekeng. FRF a amanat finala Cupei Romaniei si meciurile din acest weekend

”Dinamo l-a pierdut in aceasta seara, pentru totdeauna, pe fotbalistul Patrick Claude Ekeng. Introdus in teren in minutul 62 al meciului Dinamo — Viitorul, mijlocasul camerunez s-a prabusit pe gazon cateva minute mai tarziu si a plecat, in tricoul alb-rosu, intr-o lume mai buna, cu Catalin Hildan, Florea Dumitrache, fratii Ion si Lica Nunweiller, Sandu Custov, Misa Klein, Nelu Stanescu si alti mari fotbalisti care au scris istoria clubului nostru. in numele tuturor dinamovistilor, clubul din Stefan cel Mare transmite sincere condoleante familiei indoliate! Dumnezeu sa-l odihneasca!”, se arata in mesajul clubului Dinamo.

„Dumnezeu sa te odihneasca, Patrick Ekeng! FC Steaua Bucuresti isi exprima regretul si profunda tristete pentru trecerea in nefiinta a jucatorului celor de la FC DINAMO BUCURESTI, Patrick Claude Ekeng, la varsta de doar 26 de ani.

Clubul nostru isi manifesta in mod public sprijinul moral pentru familia lui Patrick, precum si pentru colegii si antrenorii acestuia, care au fost martorii acestui eveniment socant, petrecut pe terenul de fotbal!
Dumnezeu sa il odihneasca in pace!” se arata in mesajul clubului Steaua.

„Din pacate, cum stiti cu totii, in aceasta seara, a decedat Patrick Ekeng. O seara trista pentru fotbalul romanesc si pentru suflarea dinamovista bineinteles. Peluza Nord Rapid transmite sincere condoleante familiei si fanilor dinamovisti! Odihneste-te in pace, Patrick Ekeng! „, este mesajul rapidistilor de la Peluza Nord.

Citeste si: Fotbalistul Patrick Ekeng a murit 

„Federatia Romana de Fotbal isi exprima condoleantele si regreta disparitia zguduitoare a fotbalistului Patrick Ekeng. Finala Cupei Romaniei, programata pe 10 mai, si toate meciurile din competitiile organizate de FRF in acest final de saptamana, din Liga 2, Liga 3, Liga Elitelor, Campionatele Nationale de Juniori, partide de futsal si fotbal feminin vor fi amanate”, a fost mesajul FRF.

Cazul mortii lui Ekeng a ajuns si in presa internationala. Marca, BBC, The Guardian, Fox Sports sunt doar cateva dintre numele care au scris despre decesul dinamovistului.

Reamintim ca mijlocasul camerunez Patrick Ekeng (26 de ani) a murit dupa ce a suferit un stop cardio-respirator in timpul meciului Dinamo-Viitorul (3-3) din Liga 1. El evoluase in 11 meciuri pentru <cainii rosii>, reusind sa inscrie un gol, in Cupa Romaniei, contra echipei Steaua. Mijlocasul la inchidere era international camerunez si mai evoluase in cariera pentru Cordoba, Le Mans sau Lausanne. Era casatorit si avea o fetita.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top