Connect with us
IMAGINI APOCALIPTICE. Tornada care a lovit Romania

Știri

IMAGINI APOCALIPTICE. Tornada care a lovit Romania

Peste 300 de case dintr-o comuna din judetul Mures au fost luate de tornada, scrie Agerpres. Localnicii din Cuci sustin ca nu au mai vazut asa ceva, ca este prima oara cand vad un asemenea fenomen.

UPDATE, ora 16:35 Numarul caselor distruse de tornada de ieri din judetul Mures se ridica la 326, conform presei locale.

40 de case au fost distruse de o tornada care a luat cu asalt comuna Cuci din judetul Mures. Vremea rea a lasat in urma majoritatea locuintelor satenilor, lasandu-i fara agoniseala de-o viata. Potrivit declaratiilor facute de colonelul Dorin Oltean de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Horea (jud. Mures), locuitorii din satele Cuci si Dataseni s-au confruntat cu o tornada, dupa propriile lor spuse.

„Se pare ca oameni nu au gresit cand au spus ca asupra lor s-a abatut o tornada. La acest moment avem 13.599 de consumatori fara curent electric, din 60 localitati, avem avarii la 157 de puncte de transformare. Impreuna cu domnul prefect suntem în drum spre Cuci, unde va fi convocat Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta. La fata locului avem 5 echipaje de la 5 subunitati’, a declarat Oltean pentru Agerpres.

Incident in Cismigiu: copii si adulti raniti de creanga unui copac

Vremea in iulie, august si septembrie. Specialistii ANM au VESTI FOARTE PROASTE

Furtuna puternica de aseara a luat viata unei fetite de 2 ani din Brancovenesti, dupa ce un copac a cazut peste masina in care se afla. Meteorologii continua sa dea vesti proaste: inundatiile vor continua si astazi, fiind emise codurile portocaliu si galben in mai multe judete. VEZI AICI ZONELE VIZATE

IMAGINI APOCALIPTICE. Tornada care a lovit Romania-1

IMAGINI APOCALIPTICE. Tornada care a lovit Romania-2

IMAGINI APOCALIPTICE. Tornada care a lovit Romania-3

De asemenea, furtunile violente vor continua pana maine la ora 11. Tot astazi a fost emisa avertizarea cod galben de furtuni puternice care vor capata aspect de grindina pentru 12 judete: Satu Mare, Maramures, Alba, Arad, Cluj, Salaj, Bihor, Hunedoara, Timis, Caras Severin, Mehedinti si Gorj.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top