Connect with us
Incident in Cismigiu

Știri

Incident in Cismigiu: copii si adulti raniti de creanga unui copac

Momente delicate pentru doua femei si patru copii care au iesit in parcul Cismigiu, pentru a petrece o duminica frumoasa, dar care au avut parte de un incident ce le-a pus viata in pericol. In timp ce se aflau in spatiul unui loc de joaca, peste cele doua femei si peste copiii pe care ii supravegheau, a cazut o creanga mare dintr-un copac. In urma impactului, atat femeile, cat si cei patru micuti, cu varste cuprinse intre trei si sase ani, au fost raniti, conform stirileprotv.ro.

La fata locului au sosit in scurt timp cei de la SMURD. Dupa ce au evaluat rapid cele intamplate, medicii au decis ca este cazul ca una dintre mame si copilul ei sa fie transportate la Spitalul Grigore Alexandrescu pentru a efectua investigatii suplimentare, printre care si un examen la tomograf. La aceasta decizie s-a ajuns si dupa ce micutul a spus ca simte dureri de cap. Cealalta femeie implicata in acest incident a refuzat sa mearga la spital cu micutii ei, raniti usor, cu julituri si zgarieturi.

In legatura cu ciudatul incident, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile, a declarat ca din nicio persoana nu se afla in stare grava. „Victimele prezinta escoriatii si acuza dureri la nivelul capului.

Citeste si: Varul Laurei Cosoi a murit in accidentul de autocar de la Brasov

ACCIDENT GROAZNIC la Mihailesti: A EXPLODAT un TIR cu 800 de butelii I VIDEO

La fata locului au fost trimise o masina de descarcerare, o masina SMURD si o motocicleta SMURD. Accidentul a avut loc in zona unui spatiu amenajat pentru joaca. Echipajul pentru descarcerare verifica daca in zona in care a avut loc accidentul mai sunt copaci sau crengi care prezinta risc de prabusire si trebuie inlaturate”, a sustinut acesta.

Creanga era foarte grea si s-a desprins de la inaltime, astfel ca salvatorii sositi la fata locului s-au mirat ca nimeni nu a fost ranit grav. Despre cele intamplate in centrul parcului Cismigiu, martorii au spus ca inainte de a se rupe, creanga a trosnit, moment in care parintii au realizat ce se intampla si s-au grabit sa isi protejeze copiii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top