Connect with us
La aproape o zi de la moartea lui Patrick Ekeng, colegul sau de la Dinamo, Harlem Gnohere a fost fotografiat intr-un club.

Știri

Incredibil! Ce a facut Gnohere la o zi dupa moartea colegului sau, Patrick Ekeng

Patrick Ekeng a murit in timpul meciului Dinamo – Viitorul, scor 3-3, din Liga 1, dupa un stop cardio0vascular. In urma fotbalistului de 26 de ani, sotia sa insarcinata a ramas vaduva, iar fetita sa a ramas orfana.

Tragedia a indurerat fotbalul mondial, mesaje de condoleante fiind transmise de mai multi fotbalisti, dar si de rivalii „cainilor rosii” de la Steaua si Dinamo, care au venit pe Stefan cel Mare sa aprinda o lumanare in memoria internationalului camerunez.

Citeste si: ULTIMA ORA. Primele sanctiuni dupa moartea lui Ekeng

Citeste si: Fratele lui Ekeng, marturisire emotionanta: „In ultima discutie pe care am avut-o cu el…”

Un episod bizar s-a petrecut insa, sambata seara, la nici 24 de ore de la moartea lui Ekeng. Atacantul dinamovist Harlem Gnohere a fost fotografiat in timp ce petrecea intr-un club din Capitala, scrie cancan.ro. Conform sursei citate, fotbalistul de 28 de ani a petrecut pana in zori de zi in compania unor prieteni, dar si a unor femei frumoase.

cancan gnohere

Harlem Gnohere in club. foto: cancan.ro

Gnohere fusese printre primii care au reactionat dupa moartea lui Ekeng.

„Patrick era un tip extraordinar. Sa vad ca un frate pleaca la modul acesta dintre noi… e fara cuvinte, e trist. A cazut in fata mea. Nimeni n-a mai avut forta sa mai joace. Cred ca arbitrul trebuia sa opreasca meciul. Şi jucatorii Viitorului erau şocati, cred ca ar fi trebuit oprit acest meci. Sper ca finala sa fie amanata. Intreaga suflare dinamovista e in doliu, fotbalul african e in doliu. E dificil de gestionat”, a declara Harlem Gnohere.

Reamintim ca mijlocasul camerunez Patrick Ekeng (26 de ani) a murit dupa ce a suferit un stop cardio-respirator in timpul meciului Dinamo-Viitorul (3-3) din Liga 1. El evoluase in 11 meciuri pentru <cainii rosii>, reusind sa inscrie un gol, in Cupa Romaniei, contra echipei Steaua. Mijlocasul la inchidere era international camerunez si mai evoluase in cariera pentru Cordoba, Le Mans sau Lausanne. Era casatorit si avea o fetita.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top