Connect with us
Mai multe orase din Romania, printre care Timisoara si Braila, au fost afectate de inundatii puternice, ca urmare a ploilor din ultima perioada.

Știri

Inundatii in Romania. Mai multe orase, afectate de ape VIDEO

Ploile puternice din ultima perioada au provocat mai multe inundatii in diferite orase ale tarii.

Municipiul Timisoara a avut de suferit de pe urma inundatiilor. O ploaie torentiala puternica a dus la inundarea mai multor pasaje din oras, dar si a mai multor case. Zeci de strazi au fot acoperite de ape, iar pompierii au fost chemati sa intervina.

Autoritatile spun ca a fost o cantitate de apa de noua ori mai mare decat capacitatea de preluare a canalelor. In unele zone ale municipiului, apa a atins chiar si jumatate de metru. Spitalul CFR, Spitalul Municipal si Spitalul de Copii au avut nevoie de interventia pompierilor pentru a evacua apa.

Inundatii puternice au mai fost semnalate si in alte orase din Timis, precum Sannicolau Mare sau Buzias.

Si judetul Cluj a fost afectat de puhoaie. DN1 a fost inundat pe o portiune, iar echipajele ISU au fost chemate pentru a rezolva situatia. Mai multe localitati au fost maturate de viituri. In Gilau, apele au rupt un pod, iar in Ciucea, apa a patruns in gospodariile mai multor oameni, pompierii facand cu greu fata numarului de solicitari.

De asemenea, municipiul Braila a avut de suferit de pe urma ploilor abundente. Mai multe strazi din cartierul Chercea au fost acoperite de ape.

Citeste si: VREMEA. ANM: Ploi si furtuni in toata tara!

Reamintim ca meteorologii au emis o informare de ploi puternice insotite de intensificari ale vantului si descarcari electrice, valabila pana miercuri la ora 18.00.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top