Connect with us
Miron Mitrea a fost eliberat pentru comportament exemplar. Ce a facut in puscarie

Știri

Miron Mitrea a fost eliberat pentru comportament exemplar. Ce a facut in puscarie

Fostul ministru al Transporturilor in guvernarile PSD, Miron Mitrea, a fost eliberat conditionat pentru comportament exemplar.

Decizia eliberarii conditionate data astazi este definitiva, asta dupa ce fostul ministru a incercat de trei ori sa iasa din inchisoare. Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie l-au condamnat anul trecut la doi ani de inchisoare cu executare intr-un dosar de coruptie.

Acesta a fost acuzat de Directia Nationala Anticoruptie (DNA) de luare de mita, instigare la fals material in inscrisuri oficiale, uz de fals. In perioada 2001-2002, Mitrea ar fi primit de la Irina Jianu foloase necuvenite de 900.000 de lei in schimbul numirii acesteia in functia de inspector-sef al Inspectoratului de Stat in Constructii.

Dezinfectantii Hexi Pharma au ajuns pana la soldatii din Afganistan

Tudor Chirila, atac dur: „PSD si PNL, aceeasi mizerie!”

Mitrea a fost eliberat pentru comportamentul exemplar pe care l-a avut pe toata durata detentiei. Fostul ministru este un cetatean reabilitat, care a participat la activitatile speciale din puscarie, dand dovada ca a constientizat gravitatea faptelor comise, spun surse judiciare, anunta Romania TV.

Decizia eliberarii a fost luata de judecatorii de la Tribunalul Constanta. Mitrea a stat un an de zile in penitenciarul Poarta Alba, acolo unde a facut puscarie si omul de afaceri George Becali dupa ce a fost transferat cu ajutorul avocatei Paula Iacob.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top