Connect with us
Monica Pop, noua victima a lui Catalin Tolontan. SPITALUL DE OFTALMOLOGIE, luat la intrebari de guvern

Știri

Monica Pop, noua victima a lui Catalin Tolontan. SPITALUL DE OFTALMOLOGIE, luat la control de guvern

Corpul de control al premierului a descins in Spitalul Clinic de Oftamologie condus de doctorul Monica Pop. Controlul vine in urma dezvaluirlor facute de Catalin Tolontan pe blogul personal. Acesta o acuza pe Monica Pop ca ar fi cedat un spatiu al spitalului public unei firme unde este angajata de ani buni.

„Ne-a spus ca legea e idioata si noi suntem bolnavi. Pe scurt, asta e explicatia. A zis ca s-a uitat la mine si sunt bolnav, inseamna ca practica o medicina extrem de avansata.

Nu vreau sa transform toata chestiunea aceasta intr-o chestiune punctuala, e doar unul din exemplele importante a felului in care, sprijinita fiind politic, ajunge sa actioneze discretionar impotriva legii care, o citez, este idioata”, declara Catalin Tolontan.

O CARTE INCOMODA. Gimnasta Maria Olaru vorbeste despre palmele primite de la Octavian Bellu

Omul momentului in dosarul Hexi Pharma, chemat la audieri

Reactia Monicai Pop in scandalul momentului:

‘Ce problema e daca merg sa dau consultatii intr-un loc privat? Licitatia s-a facut odata cu concesionarea. Este semnatura mea pe contract, cu aprobarea primariei si a ministerului.

Iti trebuie consiliu de aprobari pentru orice. Legat de sustinerea politica, rad si curcile. Este o mizerie facuta pentru ca am avut atitudine sa am curajul pentru a spune ca domnul Tolontan abereaza. E razboiul meu cu Tolontan”, a declarat Monica Pop la Antena 3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top