Connect with us
Omul momentului in dosarul Hexi Pharma, chemat la audieri

Știri

Omul momentului in dosarul Hexi Pharma, chemat la audieri

Omul momentului in dosarul Hexi Pharma trebuie sa dea declaratii. Apar noi amanunte in scandalul dezinfectantilor, dupa ce directoarea si mostenitoarea imperiului lui Dan Condrea, Flori Dinu, a fost pusa in arest la domiciliu.

Principalul denuntator in dosarul Hexi Pharma, Mihai Lexa, directorul de productie al companiei, este pus sub control judiciar si trebuie sa dea cu subsemnatul la politie.

Lexa este singurul om care poate lamuri autoritatile despre ce se intampla in spatele usilor inchise in acest dosar si anume cum se diluau dezinfectantii ori ce alte nereguli existau in compania lui Condrea.

Voropchievici, dezvaluiri despre Dan Condrea: „Se afla sub cifra mortii!”

Flori Dinu, director Hexi Pharma, a recunoscut tot! Ce a facut Dan Condrea!

Lexa este acuzat de anchetatori de „complicitate la participatie improprie la infractiunea de zadarnicire a combaterii bolilor”. Pe de alta parte, in acelasi dosar, Flori Dinu este acuzata de savarsirea a 99 de infractiuni de inselaciune in forma continuata si 29 de inselaciuni in forma simpla.

Reamintim ca in seara zilei de 22 mai, cu o zi inainte sa fie audiat, patronul Hexi Pharma a murit intr-un accident de masina. Intrucat au aparut numeroase speculatii cu referire la moartea sa, Parchetul General a prelevat probe ADN pentru identificarea mortului.

Ieri, procurorii au confirmat ca omul care a murit in accidentul cumplit in urma cu aproape doua saptamani este chiar Dan Condrea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top