Connect with us

Știri

Groaza in Stefan cel Mare! Patrick Ekeng a lesinat in timpul meciului Dinamo – Viitorul VIDEO

UPDATE 23:35 – Patrik Ekeng a murit.

Vezi si: Lista fotbalistilor care au murit pe teren

Citeste si: Reactii dupa moartea lui Ekeng, FRF a amanat Finala Cupei Romaniei

UPDATE 23:22: „Pronosticul ramane extrem de rezervat. In cazul stopului cardiorespirator. este esential ca din primele secunde sa se faca acel abc al resuscitarii. Orice temporizare face diferenşa intre viata si moarte. După 4 minute, pronosticul este pus sub semnul intrebarii. La o ora si jumatate, sansele se indreapta spre zero. Daca nu se intervine inca din primele minute, sansele sunt minime. Sportivii trebuie sa aiba o evaluare corecta. Apar oboseala, stresul si alte probleme. Faptul ca este un sportiv tanar ii creste şansa sa raspundă la aceste manevre”, a spus Pavel Ciuhodaru – fost sef UPU Iaşi, in cadrul emisiunii Fotbal Club, la Digi Sport.

UPDATE 23:18 Medicul Serban Bradisteanu: „A venit la spital in stop cardio-respirator. Colegii mei incearca cu disperare recuperarea. Nu se stie in acest moment care va fi evolutia lui.” (Dolce)

UPDATE 23:18 – Ekeng se pare ca a suferit un soc cardiogen, mai precis inima nu a mai pulsat sange catre organele vitale, inclusiv creier.

UPDATE, ora 23.09: Potrivit sport.ro, un scandal a izbucnit intre fanii dinamovisti si jandarmi in fata Spitalului Floreasca. Fotbalistul nu raspunde la manevrele de resuscitare.

La momentul transmiterii acestei stiri, starea lui Ekeng este critica, iar medicii fac eforturi pentru a-l resuscita. Patrick Ekeng(26 de ani) s-a prabusit pe teren la doar 7 minute dupa ce Mircea Rednic l-a introdus pe teren si a ramas in stare de inconstienta. Ambulanta a patruns imediat pe teren si la preluat pe inchizatorul camerunez.

Vezi aici video cu momentul

„In continuare tremur… Am informatii din interior. In continuare nu raspunde manevrelor de resuscitare, este foarte grav. Manevrele au inceput de cand a fost urcat in ambulanta si au continuat si la spital”. a declarat Claudiu Niculescu pentru Digisport.

Africanul a venit la Dinamo in aceasta iarna dupa ce a evoluat la gruparea spaniola Cordoba. A reusit sa inscrie un gol de generic in meciul din Cupa Romaniei cu Steaua.
Vezi executia aici ==> SCOR Steaua – Dinamo: 2-2 in Cupa Romaniei VIDEO REZUMAT

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top