Connect with us
Povestea tanarului care a pregatit un ATENTAT TERORIST la Parada Gay din Los Angeles

Știri

Povestea tanarului care a pregatit un ATENTAT TERORIST la Parada Gay din Los Angeles

In noaptea de sambata spre duminica a avut loc cel mai sangeros atentat terorist din SUA de la 11 septembrie 2001 incoace. Un american cu origini afgane a deschis mai multe focuri de arma in clubul gay Pulse Night din Orlando. A doua zi, duminica, tragedia care s-a lasat cu 50 de morti si 53 de raniti avea sa se produca din nou. Politistii au fost mai vigilenti de data aceasta si l-au prins la timp pe tanarul care a planuit un masacru la Parada Gay din Los Angeles.

James Howell are 20 de ani si este unul din sutele de mii de americani care se bucura de legea armelor. La o varsta atat de frageda are ganduri mai putin timide. Pistolarul a fost retinut cu cateva ore inainte sa inceapa Parada Gay din Los Angeles, tinuta anul acesta in West Hollywood. Politistii au descoperit in masina acestuia mai multe arme, iar Howell le-a recunoscut ca se indrepta cu ele spre evenimentul gay.

Atentat terorist intr-un club gay din Orlando: 50 DE MORTI; ISIS a revendicat atacul

VIDEO SOCANT cu Christina Grimmie, pe scena, inainte sa fie impuscata

Jurnalistii de la TMZ au aflat cateva lucruri interesante despre istoricul infractional al lui Howell, tanarul care planuia un atentat terorist vizand comunitatea gay din America. In octombrie anul trecut, tanarul a avut o disputa cu un vecin in Indiana si, pentru ca nu ajungeau la un acord, James a scos pistolul si l-a amenintat cu moartea.

Nu a ramas la o simpla amenintare caci discutia avea sa fie tot mai inflacarata, si, la un moment dat, tanarul a tras in vecinul sau pentru a-l intimida. Politia l-a retinut atunci, insa a fost eliberat deoarece James se afla la prima infractiune de acest tip si a stiut sa convinga judecatorii ca totul s-a intamplat in legitima aparare. A fost eliberat conditionat dupa cateva luni, insa pasiunea pentru a trage cu armele in stanga si dreapta a reaparut.

Politia din Santa Monica a descoperit in masina tanarului care pregatea un atentat terorist la Gay Pride nu doar arme, ci si material chimic din care putea sa fabrice o bomba.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top