Connect with us
Video socant cu Christina Grimmie, pe scena, inainte sa fie impuscata

Știri

VIDEO SOCANT cu Christina Grimmie, pe scena, inainte sa fie impuscata

Christina Grimmie, o cantareata americana de 22 de ani, a murit vineri seara dupa ce a fost impuscata in timpul unui concert sustinut la Orlando (SUA), iar imaginile socante, din timpul ultimei reprezentatii, fac acum ocolul lumii.

Grimmie era cunoscuta pentru participarea la show-ul muzical The Voice (n.r. – Vocea Americii) unde a terminat pe locul al treilea. Conform CNN, cel care a impuscat-o mortal a participat la concertul vedetei si la final, cand tanara acorda autografe, si-a descarcat arma in ea.

Fratele Christinei l-a urmarit pe criminal, dar atacatorul s-a impuscat mortal. Politistii nu au descoperit motivele care au dus la aceasta crima oribila. Asupra suspectului neidentificat a mai fost gasit inca o arma, un cutit.

Producatorii show-ului The Voice au reactionat pe Twitter, la fel cum au procedat si alte nume cunoscute din industria muzicala americana: „Nu exista cuvinte. Am pierdut un suflet minunat cu o voce incredibila. Suntem alaturi de prietenii si familia ei.”

Citeste si: UPDATE. Crima in magazinul Alinei Petre, fosta nora a lui Virgil Magureanu. Ucigasul, prins

Impuscaturi in Paris! Momente de panica in capitala Frantei

Christina Aguilera, Demi Lovato, Tori Kelly, Alyson Stoner si Colton Haynes au transmis condoleante familiei indurerate. „RIP Christina. Gandurile mele se indreapta catre cei care au iubit-o”, a notat Demi Lovato pe Twitter.

„Un alt mare talent a plecat mult prea devreme dintre noi. Condoleante familiei si tuturor celor dragi”, a scris si Anna Perez de Tagle. „O disparitie atat de trista. O frumoasa membra a familiei de la The Voice si o adevarata luptatoare. Inima mea este alaturi de familie, prieteni si fani”, a transmis si celebra Christina Aguilera pe Twitter.

Tanara a carui moarte violenta a socat lumea s-a nascut si a crescut in Marlton, New Jersey, dar avea origini origini italiene si romanesti, conform unor informatii din presa americana. Christina Grimmie a inceput sa canta la 4 ani, iar sase ani mai tarziu, aceasta deprindea si tainele pianului. Tatal ei a fost cel care i-a observat talentul ei muzical.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top