Connect with us
Procurorul General da verdictul in cazul Condrea: A FOST SINUCIDERE

Știri

Procurorul General da verdictul in cazul Condrea: A FOST SINUCIDERE

Procurorul General exclude varianta unei maini criminale in cazul mortii lui Dan Condrea. Augustin Lazar sustine ca in acest caz se merge pe varianta sinuciderii, cea mai probabila dintre toate.

„Nu e vorba de niciun omor, exista o suspiciune ca, intr-adevar, ar fi o sinucidere, insa urmeaza a se clarifica dupa administrarea probatiunii – dupa circumstantele in care s-au intamplat lucrurile, modul in care a circulat persoana respectiva pe sosea, de mai multe ori, in zona aceea”, a afirmat Lazar la CSM.

Cat despre dosarul Hexi Pharma, procurorul general al Romaniei sustine ca ancheta va continua deoarece mai sunt multe lucruri de descoperit: „Sunt multe. Sunt de ordinul sutelor. Procurorul ia mereu toate masurile pentru a se asigura de recuperarea prejudiciului.

Hexi Pharma, Flori Dinu si nevasta lui Dan Condrea, puse sub urmarire penala

ULTIMUL SMS trimis de Dan Condrea reaprinde o TEORIE MACABRA

Din pacate, cei care comit astfel de fapte, mereu comit faptele inainte ca ei (procurorii – n.r.) sa ia masurile. As vrea sa se inteleaga ca procurorul nu ia masuri arbitrare, ci cand are toate probele pentru a nu leza drepturile fundamentale ale celor cercetati.”

Dan Condrea, fostul patron Hexi Pharma, a murit pe 22 mai intr-un accident de masina. Pe 23 dimineata urma sa fie audiat in dosarul dezinfectantilor diluati. Printre ipotezele legate de moartea sa s-au numarat uciderea si sinuciderea. Varianta cea mai intens vehiculata a fost omorarea lui Dan Condrea de catre sistem, insa Procuratura exclude cu desavarsire aceasta varianta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top