Connect with us
Procurorul general vorbeste despre filajul lui Dan Condrea de catre SRI

Știri

Procurorul general vorbeste despre filajul lui Dan Condrea, facut ipotetic de SRI

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, ii ofera un raspuns omului de afaceri Sebastian Ghita, care a ridicat ipoteza filajului in cazul mortii lui Dan Condrea.

UPDATE 10:02: DECLARATII AUGUSTIN LAZAR, PROCURORUL GENERAL AL ROMANIEI

„Dosarul va fi reluat. Se vor folosi resurse superioare. Nu putem discuta detalii despre ce s-a intamplat. Detaliile anchetei nu pot fi date publicului. (…) Suntem intr-o tara democrata si in spatiul public putem spunem multe. Vreau sa va spun ca a fost o ancheta foarte serioasa.

Au fost desemnati mai mult procurori in cauza. Ancheta a mers in ritm alert pentru ca era in atentia opiniei publice. Am ajuns la situatia in care putem face o evaluare despre prejuidicul care se discuta. Prejudiciul nu vi-l pot da acum, va fi stabilit de cei care se ocupa de asta”, a declarat Lazar.

Patronul RTV, Sebastian Ghita, a vorbit despre posibilitatea ca Dan Condrea sa fi fost filat, lasand impresia ca SRI ar fi la mijloc in acest caz. Procurorul general a reactionat in aceasta dimineata: „Nu am niciun indiciu ca exista o astfel de echipa (n. r: de filaj).

Nici nu cred ca era cazul. E o infractiune care se cerceteaza prin ridicare de acte. Actele vorbesc. Dar cu referire la asemenea detalii cred ca ar fi cel mai bine sa discutam cu procurorul de caz, in momentul in care va considera”, sustine Augustin Lazar.

Pe mana cui ramane averea lui Dan Condrea

Colectiv 2. 17 eleve moarte intr-un incendiu in Thailanda VIDEO

Procurorul general a mai precizat ca patronul Hexi Pharma, care a decedat aseara intr-un accident rutier, stia ca va fi pus sub urmarire penala astazi si ca se vor lua o serie de alte masuri daca acesta nu reusea sa dovedeasca cu acte nevinovatia sa in dosarul momentului.

Procurorul care se va ocupa de anchetarea mortii lui Dan Condrea este acelasi care a inceput investigatia privind dezinfectantii diluati, pe numele sau Romulus Varga. Omul de afaceri s-a stins din viata aseara, iar masina sa gonea cu 150 de kilometri la ora.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top