Connect with us
Roman mort la granita Ungariei cu Romania din pricina cozii de la Nadlac, blocat de birocratie

Știri

Roman mort la granita Ungariei cu Romania din pricina cozii de la Nadlac, blocat de birocratie

Situatie dramatica la granita Ungariei cu Romania. Un roman mort nu poate trece frontiera din cauza birocratiei. Acesta era bolnav si venise din Germania pentru analize amanuntite in tara noastra.

Barbatul a murit stand la coada de un kilometru de la Vama Nadlac, la 40 de grade. Fratele barbatului sustine ca decesul a fost confirmat doar de medicii legisti maghiari, intrucat cei romani nu au ajuns nici acum la fata locului, desi barbatul e mort de 4 ore. Medicii din Germania au decis sa il externeze pentru ca nu ii mai puteau face nimic.

Mihaela Radulescu, GEST SCANDALOS fata de mortii din Colectiv. Iata dovada!

Cazul Berevoesti: un barbat ar fi murit in timp ce era sechestrat

„Medicii maghiari au constatat decesul acum 4 ore. Stam aici cu mortul la 40 de grade. Nu inteleg de ce e greu sa vina un medic legist roman aici. Ne aflam undeva intre Romania si Ungaria, dar astia zic ca e teritoriu romanesc. Asteptam sa vina un medic”, a declarat fratele victimei, Vasile Carstoc, la Antena 3.

Problema care se discuta acum este ora la care a murit barbatul. Autoritatile romane si cele maghiare nu reusesc sa ajunga la comun acord in acest caz. ”Se pune problema cand exact a fost decesul. Dar, asta e important acum?”, a completat fratele victimei.

„Ma simt expulzat din propria mea tara”, a mai declarat fratele decedatului pentru acelasi post de televiziune. Tot mai multe astfel de drame se produc cu romanii din cauza birocratiei prea mari ori a nepasarii autoritatilor. In ultima vreme, mai multe bombe sociale au explodat in tara noastra. Cazurile de coruptie s-au inmultit cu zilele, iar infectiile intraspitalicesti fac tot mai multe victime, la fel si transfuziile gresite de sange.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top