Connect with us
ROMANII AU TALENT, episod 7, sezon 6, 1 aprilie 2016, VIDEO ONLINE. Cea de-a saptea editie a show-ului a adus ultimul golden buzz al sezonului..

Știri

ROMANII AU TALENT, episod 7, sezon 6, 1 aprilie 2016, VIDEO ONLINE

ROMANII AU TALENT, episod 7, sezon 6, 1 aprilie 2016, VIDEO ONLINE. Cea de-a saptea editie a show-ului difuzat de PRO TV a adus momente incredibile si ultimul golden buzz al sezonului.

ROMANII AU TALENT, episod 7, sezon 6, 1 aprilie 2016, VIDEO ONLINE. Cea de-a saptea editie a show-ului difuzat de PRO TV a adus momente incredibile si ultimul golden buzz al sezonului.

Orban Gabor Barra a fost vedeta serii, reusind sa obtina ultimul Buton de Aur. El a facut acrobatii cu bicicleta si l-a impresionat pe Andi Moisescu, incat acesta a apasat pe Golden Buzz. Orban Gabor Barra ajunge astfel in semifinalele concursului.

ROMANII AU TALENT, episod 7, sezon 6, 1 aprilie 2016, VIDEO ONLINE

Forin Zgavardici si Constantin Bardan sunt doi domni trecuti de prima tinerete, dar cu un talent special care a fost remarcat de juriul emisiunii „Romanii au talent” si care i-a trimis in etapa urmatoare a show-ului de pe ProTV. Amandoi au interpretat piesa „Ce mai faci, Maria” si au reusit sa ridice in picioare atat sala cat si juriul Romanii au talent.

Ana Maria are doar 13 ani, dar vocea sa este una remarcabila. Emotiile au fost mari cand a urcat pe scena si au reusit sa o copleseasca cand juriul a inceput sa-i comenteze numarul.

Andra nu a fost pe deplin multumita de modul in care a cantat, Florin Calinescu s-a abtinut de la la comentarii, insa Ana Maria a reusit sa mearga mai departe in etapa urmatoare a emisiunii Romanii au talent cu 3 de DA.

ROMANII AU TALENT, episod 7, sezon 6, 1 aprilie 2016, VIDEO ONLINE

Lacrimile au curs mult pe obrajii tinerei artiste, iar promisiunea pe care a facut-o in fata lui Florin Calinescu cu siguranta o va motiva. Un alt copil talentat este Antonio Piodi, care a venit emisiune alaturi de mama sa, acesta a prezentat un numar de dans iesit din comun, insa care a reusit sa convinga juriul si a fost trimis in etapa urmatoare.

Eric Tutuianu este un tanar care a incercat imposibilul, MONOLOGUL. Un numar extrem de greu realizat, dar care totusi a reusit sa-l trimita in etapa urmatoare, desi membri juriului nu au fost extrem de incantati de prestatia tanarului concurent.

”Another Brick in the Wall” celebra varaiaţiune a celor de la Pink Floyd, a fost pusă în scenă de un grup de tineri, cu tot cu recuzita ”împrumutată” din videoclip, respectiv mopuri şi găleţi. Nu mai avem nevoie de profesori a fost mesajul care l-a facut pe Florin Călinescu să rădă isteric. ”De 50 de ani aşteptam asta” a spus el.

Ana Maria Christiana Doana a urcat pe scena cantand piesa „Iarta”, din repertoriul regretatei artiste Mihaela Runceanu, insa nu a fost cel mai reusit moment. Juriul nu s-a lasat descurajat de micile greseli pe care Ana Maria le-a facut si au provocat-o sa cante o alta melodie care a trimis-o in etapa urmatoare. Din interviu juratii Romanii au talent au inteles ca piesa i-a fost impusa micutei artiste si de aici s-a pornit o discutie pe tema profesorilor care in loc sa incurajeze talentul copiilor, incearca sa le schimbe adevaratul potential.

ROMANII AU TALENT, episod 7, sezon 6, 1 aprilie 2016, VIDEO ONLINE.

Ion Neamtu imita sunete. Si-a descoperit talentul in padure si nimeni nu s-a asteptat la ce avea sa urmeze. Concurentul care a facut publicul sa rada cu lacrimi. A imitat o serie de animale, precum gaina, cocosul, oaia, vaca, dar si pasari.

Magicianul Alin Cubix i-a transformat pe juratii in MAGICIENI. Cu un pachet de carti a reusit imposibilul. Un truc pe care nimeni nu si l-a putut explica, cu atat mai putin juratii.

Romanii au talent, 1.04.2016, episod 7 Full Video Online. Video Online integral

Partea a doua

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top