Connect with us
Scandal urias la EUROVISION 2016. Ce tara ar putea fi descalificata, dupa Romania

Știri

Scandal urias la EUROVISION 2016. Ce tara ar putea fi descalificata, dupa Romania

Eurovision 2016 devine editia cu cele mai multe scandaluri din istorie. Dupa ce Romania a fost descalificata pentru ca nu si-a achitat datoriile la EBU, o alta tara ar putea fi descalificata chiar daca a strans suficiente puncte pentru a fi prezenta pe scena din marea finala.

De data aceasta nu e vorba de datorii uriase de zeci de milioane de ori ci de un gest pe care reprezentata Armeniei, Iveta Mukuchyan, l-a facut in camera verde. Aceasta a fluturat steagul regiunii Nagorno-Karabah, o zona macinata de conflicte care creeaza tensiuni de fiecare data cand ajunge pe masa dezbaterilor diplomatilor europeni.

14 date curioase despre Eurovision

ALERTA HOT! Cum arata dezbracat Freddie, reprezentantul Ungariei la Eurovision 2016

Din punct de vedere oficial, bucata de pamant Nagorno-Karabah apartine Azerbaidjanului, tara care investeste zeci de milioane de euro in concursul Eurovision. Azerii au declarat ca sunt consternati de gestul facut de armeanca. Intre Armenia si Azerbaidjan s-au purtat ani de razboi pentru bucata de pamant, care, in cele din urma, a fost castigata oficial de azeri.

Organizatorii Eurovision 2016 au declarat ca se gandesc la sanctionarea Armeniei prin amenda sau depunctare in marea finala. Daca Iveta nu se potoleste in seara de 14 mai si continua cu astfel de gestui sfidatoare pentru azeri, ar putea fi chiar descalificata din competitie.

1 Comment

1 Comment

  1. anonim

    2016-05-21T17:53:25+03:00 at 17:53

    din toate reprezentantele asta a fost cea mai sexy

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top