Connect with us
Sfarsitul lui Hillary Clinton? FBI o suspecteaza de asta!

Știri

Sfarsitul lui Hillary Clinton? FBI o suspecteaza de asta!

Lovitura dura pentru Hillary Clinton, in plina campanie electorala pentru alegerea presedintelui Statelor Unite! Candidata democratilor ar putea trece prin fata investigatorilor FBI si nu pentru putin lucru.

FBI i-a interogat pe mai multi fosti consilieri ai fostului secretar de stat american in legatura cu o adresa electronica privata pe care Hillary Clinton ar fi folosit-o in scopuri personale. Problema acestei adrese secrete nu este data de simpla existenta ei. Se vehiculeaza ca fostul secretar de stat american a folosit-o pentru a trimite si a primi informatii de top-secret, incalcand astfel legea.

Carmen Harra: Hillary Clinton va fi presedintele Americii

VIRAL. Scrisoarea unei romance pentru Donald Trump

Printre cei interogati, cel care o poate infunda pe Clinton este mana sa dreapta, Huma Abedin, informeaza CNN. FBI-ul nu a facut nicio declaratie in legatura cu data la care va fi interogata Clinton, insa presa americana sustine ca intalnirea cu intrebari si raspunsuri ar putea avea loc in urmatoarele saptamani.

Conform presei, Hillary Clinton ar fi folosit o adresa de e-mail privata in martie 2015, pe care o folosea in calitate de secretar de stat, exportand informatii confidentiale. FBI considera acest gest o violare a politicii Departamentului de Stat, si, daca se demonstreaza ca informatiile erau de siguranta nationala, Clinton ar putea avea deschis chiar si un dosar penal.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top