Connect with us
Sotia lui Patrick Ekeng a aflat ca fotbalistul a murit de la un fost jucator al echipei Dinamo. Femeia este insarcinata si mai are o fetita.

Știri

Sfasietor! Reactia sotiei lui Patrick Ekeng, dupa ce a aflat ca acesta a murit

Fostul dinamovist Patrice Feussi (in prezent evolueaza pentru Concordia Chiajna – n.r.) a fost cel care a vorbit cu sotia lui Patrick Ekeng si  i-a dat cumplita veste.

„Din pacate, eu i-am dat vestea sotiei. I-am spus: «Patrick a avut meci, a cazut, sunt aici la spital, e rau de tot.» Eu ma gandeam ca trebuie sa o ajut. Ea imi spune: «Nu-mi vine sa cred. Ce faceti acolo? Nu a murit. Trimite-mi poza. Este imposibil. El nu a murit. Nu are cum sa moara!». Nici nu aveam putere sa mai vorbesc. Am si eu familie. Ce-i spun copilului cand intreaba unde e tati? Si sotia lui e si insarcinata iar, in 3 luni”, a comentat Feussi pentru site-ul us24.ro.

Citeste si: De ce a murit Ekeng. Ce spun medicii legisti

Citeste si: Sora lui Ekeng arunca BOMBA! Ce SE STIA inainte sa moara dinamovistul

Feussi si Ekeng se cunosteau de 7 ani, din Camerun. Cei doi s-au revazut in Franta, apoi in Romania si erau buni prieteni. „Am petrecut momente deosebite impreuna. Uite, chiar vineri, pe 6 mai, a fost ziua lui Essombe. Si eu trebuia sa ma vad cu ei dupa meci sa sarbatorim. Acum nu o sa ne mai intalnim niciodata”, a adaugat Feussi.

Patrick Ekeng a decedat in timpul meciului de Liga 1 dintre Dinamo si Viitorul (scor 3-3) dupa ce a suferit un stop cardio-respirator la doar sapte minute de la intrarea pe teren. Autopsia a scos la iveala faptul ca suferea de hipertrofie cardiaca.

„Am constatat inima mai mare si pentru un sportiv. (…) Aceasta hipertrofie predispune la tulburari de ritm si stop cardiac. A avut o problema cardiaca – aceasta a fost cauza decesului”, a spus legistul Abdo Salem.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top