Connect with us
SIMULARE BAC 2016 GEOGRAFIE, SUBIECTE. Elevii de clasa a xii a de la uman dau azi, joi, 10 martie, proba la geografie de la simularea de Bacalaureat 2016.

Știri

Subiecte Geografie, Simulare BAC 2016

SIMULARE BACALAUREAT 2016, SUBIECTE GEOGRAFIE. SIMULARE BAC 2016, GEOGRAFIE, SUBIECTE. Elevii de clasa a XII a de la profil uman dau joi, 10 martie 2016, proba la alegere a profilului si specializarii.

SIMULARE BACALAUREAT 2016, SUBIECTE GEOGRAFIE. SIMULARE BAC 2016, GEOGRAFIE, SUBIECTE.

Iata ce s-a dat la simulare geografie 2016

geografie simulare bac 2016

Simulare Bac 2016 Geografie, Subiecte. foto:ziarulunirea

geografie simulare bac 2016 2

Simulare Bac 2016 Geografie, Subiecte

geografie simulare bac 2016 3

Simulare Bac 2016 Geografie, Subiecte

geografie simulare bac 2016 4

Simulare Bac 2016 Geografie, Subiecte

Elevii de la profil uman, filologie, respectiv stiinte sociale au avut de ales intre geografie, filozofie, economie, logica, sociologie, psihologie.

Vezi si: Simulare Bacalaureat 2016 SUBIECTE filosofie, logica, sociologie, psihologie, economie

Ieri, elevii au sustinut proba obligatorie a profilului, matematica pentru profil real si tehnologic, respectiv istorie pentru profil uman.

Iata ce s-a dat la istorie la simularea de BAC 2016

Iata ce s-a dat la matematica la simularea de BAC 2016 

Elevii din clasa a XII a au incepul luni simularile pentru Bacalaureat. Astfel, conform calendarului de desfasurare a acestei simulari, luni, 7 martie, este prevazuta proba scrisa la Limba si literatura romana. Marti, 8 martie, s-a desfasurat proba la Limba si literatura materna, iar miercuri, 9 martie, proba obligatorie a profilului.

Joi, 10 martie, elevii de clasa a XII-a dau proba la alegere a profilului si specializarii. Afisarea rezultatelor se face pe 18 martie. Rezultatele vor fi comunicate elevilor in data de 18 martie.

SIMULARE BACALAUREAT 2016, SUBIECTE GEOGRAFIE. SIMULARE BAC 2016, GEOGRAFIE, SUBIECTE.

Iata ce s-a dat la Romana la simulare! La clasa a XII-a, profil real-tehnologic şi vocaţional, cele 9 cerinţe de laSubiectul I au fost pe baza unui fragment dintr-o poezie de Adrian Maniu – „În seara asta”.

La Subiectul II, au avut de compus un text argumentativ de 150-300 cuvinte despre rolul dezbaterilor publice în adoptarea unor legi.

La Subiectul III, au avut de redactat un eseu de 600-900 de cuvinte despre particularităţile construcţiei unui personaj dintr-un text narativ studiat, aparţinând lui Liviu Rebreanu sau G. Călinescu.

La clasa a XII-a, profil uman, filiera vocationala-profilul pedagogic, cele 9 cerinţe de la Subiectul I au fost pe baza unui fragment dintr-o poezie de Ştefan Petică – „Apune soarele pe dealuri”

La Subiectul II, au avut de compus un text argumentativ de 150-300 cuvinte despre rolul internetului în promovarea unei cărţi.

La Subiectul III, au avut de redactat un eseu de 600-900 de cuvinte despre relaţia dintre două personaje dintr-un roman psihologic sau dintr-un roman al experienţei.

SIMULARE BACALAUREAT 2016, SUBIECTE GEOGRAFIE. SIMULARE BAC 2016, GEOGRAFIE, SUBIECTE.

Elevii de clasa a XII-a, profil real, au primit la subiectul I o poezie de Adrian Maniu, intitulata „In seara asta”. Liceenii au avut de rezolvat noua cerinte referitoare la text. La subiectul al II-lea, tinerii au fost nevoiti sa scrie un text de tip argumentativ de 150 – 300 de cuvinte despre rolul dezbaterilor publice in adoptarea unor legi. In ceea ce priveste cel de-al treilea subiect primit de elevii de clasa a XII-a, ei au fost nevoiti sa redacteze un eseu de 600-900 de cuvinte despre „particularitatile de constructie a unui personal dintr-un text narativ studiat apartinand lui Liviu Rebreanu sau George Calinescu”.

Si cei de la Uman au primit la primul subiect o poezie de Mihai Eminescu la care au avut de rezolvat noua cerinte. La subiectul al II-lea au avut de redactat un text argumentativ despre rolul internetului in promovarea unei carti, iar la subiectul III au avut de facut un eseu despre relatia dintre doua persoanje dintr-un roman psihologic sau unul al experientei.

Examenul de bacalaureat, sesiunea din vara, se desfasoara in perioada 13 iunie – 8 iulie. Absolventii de liceu vor avea pana in 1 iulie probele orale si de competente digitale, iar din 4 iulie vor fi probele scrise, rezultatele finale urmand sa fie afisate in 16 iulie.

Examenul de bacalaureat din 2016 va incepe in 13 iunie, cu proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana, sustinuta pana in 15 iunie. In perioada 15-17 iunie va avea loc proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna, urmata in 21-24 iunie de proba de evaluare a competentelor digitale si in 27 iunie – 1 iulie de proba de evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala.

SIMULARE BACALAUREAT 2016, SUBIECTE GEOGRAFIE. SIMULARE BAC 2016, GEOGRAFIE, SUBIECTE.

Probele scrise de la bacalaureat vor fi sustinute in 4 iulie la limba si literatura romana si in 5 iulie la limba si literatura materna. Testarea va continua in 6 iulie cu proba obligatorie a profilului si in 8 iulie cu proba la alegere a profilului si specializarii.

Rezultatele vor fi afisate in 12 iulie, pana la ora 16.00, iar contestatiile vor fi depuse in aceeasi zi, intre orele 16.00 si 20.00. Rezultatele finale vor fi afisate in 16 iulie.

A doua sesiune a examenului de bacalaureat din 2016 va avea loc in perioada august-septembrie, inscrierile fiind programate din 18 pana in 22 iulie.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top