Connect with us

Știri

Viceprimarul Tudy a demisionat. Cine ii ia locul

Tudy a demisionat din functia de viceprimar al Capitalei. Tudor Ionescu isi da demisia la doar cateva zile de la numirea sa controversata.

Decizia lui Tudy vine in contextul in care mai multe personaje importante de pe scena politica i-au cerut demisia, ca urmare a scandalului din trecut cu Oana Zavoranu. El a anuntat in cursul zilei de marti ca, avand in vedere campania mediatica declansata contra sa, pe considerente ce tin de sfera vietii private, din urma cu mai bine de cinci ani, a luat hotararea sa renunte la postul de viceprimar.

Vezi si: +18 Tudor Ionescu a ajuns viceprimar. Imaginile pentru adulti care l-au facut celebru

Tudy a aparut in presa in urma cu cativa ani datorita Oanei Zavoranu. Ziarele tabloide il prezentau pe Tudor Ionescu in toata splendoarea sa, masturbandu-se la camera web pentru vedeta tv. Fostul viceprimar este, de altfel, samanta de scandal dintre Zavoranca si Pepe. Din cauza lui Tudy, unul din cele mai iubite cupluri din showbiz a divortat.

Conform unor surse politice citate de televiziunile de stiri, locul lui Tudy va fi luat de Tomnita Florescu, consilier general din partea ALDE, formatiunea politica a lui Calin Popescu Tariceanu. Aceasta este de profesie arhitect, fiind profesor la Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu, catedra Proiectare de Interior si Design.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top