Connect with us
Beth Hart, vocea nr. 1 in Billboard Blues, anunta un super concert la Bucuresti.

Știri

Beth Hart, vocea nr. 1 in Billboard Blues, anunta un super concert la Bucuresti

Cantareata americana Beth Hart va concerta la Bucuresti, vineri seara, de la ora 20:00, la Sala Palatului. Este a doua prezenta a artistei in fata publicului din Romania in mai putin de un, semn ca prestatia acesteia a fost foarte apreciata la ultima vizita. „Cu siguranta Bucurestiul poate fi unul dintre acele locuri Better than home! M-am simtit minunat anul trecut si sunt absolut convinsa ca la fel ma voi simţi si vineri! La cat de uluitor a fost anul trecut, sunt absolut sigura ca vineri va fi la fel si toate emotiile mele vor fi pozitive datorita empaticului si generosului public de la Bucuresti”, a spus cantareata intr-un interviu pentru Mediafax. De altfel, celebra cantareata a multumit fanilor ei din Romania pentru experienta pe care a trait-o alaturi de ei.

Iubitorii blues-ului din Romania vor avea parte de o surpriza din partea artistei, care vrea astfel sa-si arate aprecierea pentru felul in care a fost primita anterior: „Publicul din Romania are o energie extraordinara. A fost o experienta nemaipomenita si abia asteptam sa ma intorc. La spectacolul de pe 17 iunie o sa-i intreb pe oameni ce vor sa asculte! Am mare incredere in publicul din Romania si cred ca asta e cel mai potrivit mod de a proceda. In fond, treaba mea asta este – sa fac oamenii sa se simta bina, sa asculte ceea ce vor!”

Citeste si: Socant! A murit pe scena in timpul unui concert

CONCERT SIA in ROMANIA. Pret bilete

„As vrea sa-mi fac o vacanta in Romania, sa merg la castelui lui Dracula. Apoi as cere sfatul localnicilor si i-as intreba ce este interesant de vazut in zona lor, ce ar trebui sa fac acolo. M-am convins ca asa e cel mai bine sa procedez. Oamenii locului stiu precis ce sa-mi recomande! Si, daca nu am un program nebunesc, sa fiu nevoita sa plec a doua zi dupa concert, mi-ar placea sa merg in toate acele locuri”, a mai declarat Beth Hart.

„Sky Full of Clover” este cantecul de dragoste pe care Beth Hart il dedica publicului din Romania: „Le trimit o imbratisare imensa, un sarut si multumesc! Sper sa-i fac fericiti! Sunt foarte recunoscatoare ca voi reveni la Bucuresti!”, a mai spus artista. Biletele la concertul lui Beth Hart pot fi procurate de pe rezervari.vreaubilet.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top