Connect with us
Zeii Egiptului (Gods of Egypt) este un film regizat de Alex Proyas, care ii are in rolurile principale pe Gerard Butler si Nicolaj Coster - Waldau).

Știri

Gods of Egypt – Zeii Egiptului. Trei motive pentru care sa vezi acest film

Zeii Egiptului ( Gods of Egypt ) este unul dintre cele mai la moda filme in aceste zile.

Zeii Egiptului ( Gods of Egypt ) este unul dintre cele mai la moda filme in aceste zile.

Regizat de Alex Proyas (cunoscut pentru filme precum „I, Robot – Eu, robotul” sau „The Crow – Corbul”), filmul spune povestea unei batalii de proportii epice intre vechii zei ai Egiptului.

Povestea din „Zeii Egiptului” incepe atunci cand maleficul zeu Set (interpretat de Gerard Butler), ucide un altul, pe Osiris ( Bryan Brown). Horus (Nicolaj Coster – Waldau), fiul lui Osiris, doreste sa se razbune, dar nu reuseste si se alege cu un ochi scos. Speranta vine de la un tanar hot, indragostit de o sclava, pe nume Bek (Brenton Thwaites) care se incumeta sa il infranga pe zeul intunecat Set, pentru a salva umanitatea.

Citeste si: 5 motive pentru care merita sa vezi filmul Batman vs Superman: Zorii Dreptatii

Trei motive ca sa vezi Zeii Egiptului

Efectele speciale

„Zeii Egiptului” beneficiaza de efecte speciale de ultima generatie care fac filmul foarte placut din punct de vedere vizual.

Batalii senzationale

Daca ti-au placut filme precum „300”, „Clash of Titans” sau „Transformers”, atunci iti va placea si Gods of Egypt. Luptele sunt foarte spectaculoase, multumita si efectelor speciale

Gerard Butler si Nicolaj Coster Waldau

Ai posibilitatea de a-l vedea pe Butler, interpretul lui Leonidas din „300” luptandu-se cu Waldau, cel care i-a dat viata personajului Jamie Lancaster din ” Game of Thrones „. Va fi o altfel de batalie bine vs. rau.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top