Connect with us
Daca vrei sa petreci putin timp de calitate in compania persoanei iubite, iti prezentam un top al celor mai frumoase filme de dragoste.

Știri

Zece filme de dragoste clasice

Vrei sa (re)vezi unele dintre cele mai frumoase productii cinematografice facute vreodata? Alege din acest top filme de dragoste!

Daca vrei sa petreci o seara romantica si relaxanta alaturi de persoana iubita, iti prezentam in continuare unele dintre cele mai bune 10 filme de dragoste ale tuturor timpurilor, pe care sa le vizionezi impreuna cu jumatatea ta!

1. Titanic

Unul dintre cele mai bune filme din toate timpurile, care spune o poveste de dragoste cu adevarat cutremuratoare. Leonardo DiCaprio face un rol senzational intruchipandu-l pe tanarul Jack Dawson, iar Kate Winslet, in rolul lui Rose DeWitt Bukater, il completeaza de minune. Un film care iti arata cum dragostea poate supravietui si unuia dintre cele mai tragice evenimente din istoria omenirii.

2. The Notebook – Jurnalul

O poveste emotionanta care iti arata ca dragostea adevarata invinge diferentele sociale si ca sufletele pereche nu pot fi despartite nici de trecerea timpului si nici de greutatile vietii. Ryan Goslin si Rachel McAdams fac unul dintre cele mai bune cupluri vazute pe marele ecran.

Filme de dragoste clasice

3. Casablanca

Unul dintre cele mai populare filme din istorie, care spune o poveste de iubire plasata in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, cu complicatii neprevazute. Un clasic care trebuie vazut de orice iubitor al cinematografiei.

4. Eternal sunshine of a spotless mind – Stralucirea eterna a unei minti neprihanite

Un cuplu cu o relatie ce se deterioreaza trece printr-o procedura complicata de stergere a amintirilor, pentru a uita unul de celalalt. Dar lucrurile iau o intorsatura neastepta si cei doi vor descoperi ca trebuie sa lupte pentru iubirea lor. Cu Jim Carrey, intr-un rol total inedit, la care nu te-ai fi asteptat.

5. Frumoasa si bestia

In cazul in care iubiti animatiile, cea mai buna recomandare pentru aceasta luna este cu siguranta „Frumoasa si Bestia”. Bazat pe o poveste nemuritoare, desenul animat ne arata cum dragostea adevarata nu tine cont de aspect fizic, ci de suflet.

6. Bridget Jones’s Diary – Jurnalul lui Bridget Jones

O comedie romantica despre o femeie care decide sa recapete controlul asupra vietii ei si care descopera ca dragostea adevarata o poti gasi unde te astepti mai putin si ca uneori sufletul tau pereche e chiar in fata ta, doar ca nu ti-ai dat seama. Renée Zellweger este savuorasa in rolul principal.

Citeste si:10 filme superbe pe care fiecare femeie trebuie sa le vada singura

Citeste si:Top 5 filme interzise in diverse tari

Filme de dragoste clasice

7.50 First Dates – Primele 50 de intalniri

O poveste de iubire cu totul neobisnuita. Henry Roth (Adam Sandler) este un barbat care se teme sa intre intr-o relatie serioasa. Asta pana cand o intalneste pe Lucy (Drew Barrymore). Doar ca tanara nu este una obisnuita, iar Henry va descoperi ca trebuie sa lupte din greu ca sa o cucereasca.

8. Ghost – Fantoma mea iubita

Un film de dragoste cu totul deosebit care arata ca iubirea adevarata depaseste orice obstacol, inclusiv moartea. Cu doua premii Oscar castigate, dintre care unul pentru cel mai bun scenariu, “Fantoma mea iubita” este un film care te va impresiona pana la lacrimi.

9.What Happens in Vegas – Mariaj de Vegas

Un film care arata ca iubirea apare cand te astepti mai putin si ca valoarea banilor paleste in fata sansei de a-ti gasi persoana alaturi de care vrei sa iti petreci restul vietii. Cameron Diaz si Ashton Kutcher fac un cuplu minunat in aceasta pelicula.

10. Liceenii

Nu puteam incheia acest top fara a vorbi si despre unul dintre cele mai indragite filme romanesti: „Liceeni”. O poveste despre dragostea adolescentina si despre prima iubire pe care nu o poti uita niciodata.

Top inspirat de IMDB!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top