Connect with us

Știri

6 semne ca relatia ta s-a terminat deja

Iata cateva semne ca relatia ta s-a terminat deja si ca, de fapt, traiesti intr-o mare iluzie.

Intr-o relatie se investeste foarte mult: timp, afectiune, rabdare, bani etc. Orice relatie se poate termina atunci cand partenerii nu mai comunica intre ei, atunci cand nu sunt atenti la detaliile care ii diferentiaza si nu incearca sa ajunga la un numitor comun.

Semne ca relatia ta s-a terminat:

1. Nu te mai suna ca in primele saptamani

Atunci cand iubesti pe cineva vrei sa stii tot timpul cum este. Daca iti suni des partenerul nu o faci neaparat pentru ca esti o persoana extrem de geloasa, ci pentru ca iti pasa de soarta lui. Daca in primele zile te suna frecvent intrebandu-te cum esti si oferindu-ti complimente de tot felul, iar acest obicei se stinge in timp, inseamna ca interesul manifestat fata de persoana ta scade.

2. Prietenii comuni incep sa se poarte ciudat cu tine

Daca aveti prieteni comuni cu care ieseati de obicei in oras si acestia nu mai sunt la fel de curiosi de felul in care te simti, nu te mai intreaba de cum decurge relatia ta, este un semnal puternic ca el are cateva nemultumiri pe care le-a spus deja prietenilor vostri. In general, atunci cand un barbat nu mai este multumit de relatia in care se afla, primele persoane care afla asta sunt prietenii.

Sex tantric. Cinci pozitii pentru incepatori

6 lucruri care ii indeparteaza pe barbati dintr-o relatie

3. Va certati din absolut orice

Daca orice discutie banala ajunge sa se finalizeze cu certuri in urma carora te simti extrem de vulnerabila si folosita, e timpul sa spui stop relatiei tale. E normal sa existe diferente de opinii intr-un cuplu, insa cand acestea sunt la ordinea zilei, directia nu este tocmai buna.

4. Aveti prea multe momente de tacere

Daca atunci cand ajungeti acasa de la munca sau pur si simplu aveti o zi libera si stati impreuna si nu mai aveti ce sa va spuneti, este clar ca ruptura s-a instalat deja. In momentul in care doi parteneri nu mai au ce sa isi impartaseasca, totul e sortit esecului.

5. Nu va mai place sa faceti lucruri impreuna

Atunci cand planurile voastre de viitor nu se mai intersecteaza si fiecare trage intr-o directie opusa, este evident ca aveti nevoie de altcineva langa voi.

6. Evita sa va mai vedeti la fel de des

Invoca mereu motive care par plauzibile, insa le invoca prea des? Este cazul sa reevaluezi stadiul in care se afla relatia ta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top