Connect with us
Astra - Viktoria Plzen, scor Live, joi, 3 noiembrie. Echipa lui Marius Șumudică joacă de la ora 20.00 în Grupa E din Europa League.

Sport

Astra – Viktoria Plzen SCOR FINAL 1-1 în Europa League VIDEO

Astra Viktoria Plzen Scor Final 1-1

UPDATE.Astra a terminat la egalitate cu Plzen, rezultat final 1-1. Astralii acumulează patru puncte și sunt pe locul trei în grupa E. AS Roma a acumulat opt puncte și este prima, după ce a trecut de Austria Viena în deplasare (scor 2-4). Austriecii au cinci puncte, iar calificarea se joacă etapa viitoare, în partida Austria Viena – Astra.

Vezi aici rezumatul Video al partidei!

Update, ora 21.46: Patru minute de prelungiri.

Update, ora 21.43: Se fac ultimele modificări. Teixeira a fost înlocuit de Alex Ioniță II, iar Hromada a fost schimbat cu Bakos.

Update, ora 21.41: Boubacar trage de la 17 metri. Kozacik apără în doi timpi. O șansă de gol a Astrei venită după foarte mult timp.

Update, ora 21.38: Suntem în minutul 83, iar Astra pare o echipă obosită. Cehii se află la controlul partidei. AS Roma are 4-1 cu Austria Viena.

Update, ora 21.31: Ocazie Plzen! Mingea trimisă de Krmencik cu capul a lovit transversala! La faza următoare, Lung a primit cartonașul galben pentru proteste. Este minutul 77.

Update, ora 21.30: A ieșit Budescu, a intrat Daniel Niculae. Este cea de-a doua schimbare operată de Marius Șumudică.

Update, ora 21.28: Primul cartonaș galben al partidei este primit de Hromada pentru un fault la Săpunaru.

Update, ora 21.23: Este minutul 67, iar Plzen a mai făcut o modificare: Jan Kovarik a fost înlocuit de Jan Kopic.

În celălalt meci, Roma o conduce pe Austria Viena cu 3-1.

Update, ora 21.17: Schimbare la cehi. A intrat Horava în locul lui Kace.

Update, ora 21.11: Takayuki trage din unghi, iar portarul Viktoriei respinge în corner. Budescu a încercat să tragă la poartă direct din lovitura de colț.

Update, ora 21.10: Schimbare la Astra. Nicoară l-a înlocuit pe Lovin. Mutare ofensivă făcută de Șumudică.

Update, ora 21.06: OCAZIE PLZEN! Hrosovsky driblează spectaculos patru jucători ai Astrei și trage la poartă de la 16 metri. Lung respinge.

Update, ora 21.05: Stanciu e pe val la Anderlecht! Atacantul român a reușit dubla în meciul cu Mainz. Ambele assisturi au fost furnizate de Chipciu.

Update, ora 21.00: A început repriza a doua. Nu a fost efectuată nicio schimbare la pauză.

UPDATE, ora 20.45: Astra – Plzen, scor la pauză 1-1. 

Update, ora 20.41: Alexandru Stan a încercat un șut de la distanță, dar execuția a fost una lamentabilă.

Update, ora 20.37: Petrzela trimite cu capul peste poarta lui Silviu Lung Jr.

Update, ora 20.34: Există și un motiv de bucurie în această seară. Internaționalul român Nicușor Stanciu a reușit să marcheze un gol în meciul dintre Anderlecht și Mainz. Este o veste bună ținând cont că săptămâna viitoare România întâlnește Polonia.

Update, ora 20.30: Ritmul jocului nu este unul foarte alert. După primele 3o de minute, Plzen are o posesie mai bună.

Update, ora 20.25: Gol Plzen! Gol Krmencik! Atacantul ceh a reluat superb cu capul și a restabilit egalitatea în minutul 25. Scorul este 1-1.

Update, ora 20.23: Fază periculoasă în careul Astrei. Hromada îl depășește pe Săpunaru, dar Lung intervine.

Update, ora 20.21: AS Roma a întors scorul cu Austria Viena și conduce cu 2-1. Daniele de Rossi a marcat al doilea gol.

Update, ora 20.19: GOL ASTRA! GOL ALEXANDRU STAN! Mijlocașul înscrie după o pasă a lui Budescu! Scorul este 1-0 după 19 minute!

Update, ora 20.16: OCAZIE ASTRA! Geraldo reia cu capul din corner, dar goalkeeper-ul lui Plzen scoate spectaculos de sub bară.

Update, ora 20.15:Este minutul 15, iar Astra are un corner.

La meciul de astă-seară asistă în jur de 1.500 de persoane. Partida se joacă cu acoperișul tras, din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Update, ora 20.10: S-au scurs 10 minute din această partidă. Tabela de marcaj arată scorul de 0-0. Este un duel foarte echilibrat. Jucătorii Astrei au făcut câteva erori pe faza defensivă, dar Viktoria nu a fost capabilă să le speculeze.

Update, ora 20.05: Avantajul austriecilor a ținut doar 2 minute. Dzeko a egalat pentru As Roma!

Update, ora 20.03: S-a deschis scorul în celălalt meci din grupă! Austria Viena are 1-0 cu AS Roma, după golul lui Kayode din minutul 3.

Astra a avut primul atac mai periculos, dar șutul lui Teixeira a fost reținut fără probleme de portarul cehilor.

Update, ora 20.00: A început meciul! Lovitura de start a aparținut cehilor!

Update, ora 19.46: Echipele Oficiale de start! Marius Șumudică a pregătit un sistem de joc 3-5-1-1, din cauza problemelor de lot.

Astra: Lung – Săpunaru, Geraldo Alves, Oros – Al. Stan, Boubacar, Seto, Lovin, J. Morais – Teixeira – Budescu

Rezerve: Fabricio, Gavrilaş, V. Gheorghe, Ioniţă, Moise, Nicoară, D. Niculae

Viktoria Plzen: Viktoria Plzen: Kozacik – Reznik, Hejda, Hubnik, Mateju – Hromada, Hrosovsky – Petrzela, Kace, Kovarik – Krmencik

Rezerve: Bakos, Baranek, Bolek, Horava, Kopic, Poznar

Update, ora 19.44: Înainte de meci, Marius Șumdică a spus că o victorie a Astrei în această seară crește șansele de calificare ale giurgiuvenilor cu 50%.

Atmosfera este una dezolantă la meci, aproximativ 1000 de oameni fiind în tribunele Arenei Naționale. Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu nu a fost omologat de UEFA, pentru Europa League.

Stire initiala

Astra o înfruntă pe Viktoria Plzen, într-un meci contând pentru etapa a patra a grupelor Europa League. Trupa lui Marius Șumudică are un ascendent moral în fața cehilor, după rezultatul din tur, scor 1-2.

Dacă giurgiuvenii vor reuși să învingă și azi, ei pot intra în calculele calificării în primăvara europeană.

„Ne va aştepta o partidă grea, de calificare. Dacă vom reuşi să câştigăm într-o proporţie destul de mare Plzen nu mai are nicio şansă de calificare. Ne aşteptăm la o prestaţie dârză diin partea lor, poate şi la o revanşă. Trebuie să fim pregătiţi. Din păcate avem două probleme, absenţa lui Denis Alibec, care nu va putea juca, având o leziune la genunchiul drept, şi publicul care nu va fi numeros astfel încât să pună presiune pe adversar. Sper ca echipa să răspundă pozitiv, să avem aceeaşi abordare din  ultimele partide. Suntem pe o pantă ascendentă şi a rezultatelor, sper ca mâine să nu pierdem, este foarte important”, a prefațat Marius Șumudică partida din 3 noiembrie.

Citește și: Program meciuri Europa League, 3 noiembrie 2016

Din păcate pentru Astra, echipa nu se poate baza pe atacantul Denis Alibec, care a suferit o accidentare. „Alibec nu este sută la sută apt să înceapă jocul şi de aceea nu îl voi folosi”, a declarat Şumudică într-o conferinţă de presă.

De cealaltă parte, tehnicianul Viktoriei, Roman Pivarnik, a afirmat că echipa sa s-ar mulțumi și cu un rezultat de egalitate în acest meci.

„Noi vrem să câştigăm fiecare meci în parte. Mâine va fi foarte greu, dar şi la un meci egal mai sunt speranţe. Ar fi extraordinar să adunăm trei puncte, dar nici un meci egal nu ar fi rău pentr noi. An de ani e din ce în ce mai greu în Liga Europa, aceste meciuri contează, dar şi cele din campionat sunt importante pentru noi. Avem mai multe variante de sistem pentru mâine, avem acel 4-4-2, dar cred că putem schimba tactica şi în timpul meciului”, a declarat Pivarnik.

Astralii au primit și o veste bună înainte de duelul din această seară. În contul campioanei României au intrat o parte din banii pentru calificarea în grupele Europa League. Fotbaliștii au primit astfel salariile restante și o parte din primele din campionat.

Astra Viktoria Plzen Scor Live. Echipe probabile de start

Astra: Lung – Săpunaru, Geraldo, Oros – Al. Stan, Boubacar, Seto, Lovin, J. Morais – Teixeira – Budescu

Plzen: Kozaclk – Reznik, Hubnik, Hejda, Limbersky – Petrzela, Horava, Hromada, Kovarik – Bakos, Kremencik

Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Israel, condusă la centru de Alon Yefet. Nissan Davidy și Dvir Shimon sunt arbitrii asistenți. Adiţionali sunt Ziv Adler și Roi Reinshreiber, iar rezervă, Oren Borneshtain.

Meciul Astra Giurgiu – Viktoria Plzen se joacă pe Arena Națională din București, joi, de la ora 20.00. Huff.ro vă va ține la curent cu scorul live al partidei și cu cele mai importante faze ale meciului.

Partida este televizată de DolceSport 1.

Înainte de meciul din această seară, Astra e pe locul 3 în Grupa E, cu trei puncte. Plzen este pe ultimul loc, cu 2 puncte. AS Roma și Austria Viena au cinci puncte fiecare și vor juca în această seară.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top