Connect with us
Catalina Ponor, portdrapelul Romaniei la Jocurile Olimpice de la Rio 2016, participa la probele individuale de sol si barna.

Sport

JO 2016. Catalina Ponor, in calificari la sol si barna

M-am calificat in finala olimpica la barna, Dumnezeule, nu imi vine sa cred ca se intampla cu adevarat! Am 29 de ani, am stat trei ani acasa, am revenit in gimnastica in aprilie 2015, dupa o operatie la tendonul lui Ahile, care a necesitat cinci luni de recuperare, si iata-ma aici, in fata singurei sanse sa obtin ceea ce imi doresc„- a declarat Ponor, pe pagina personala de Instagram.

Catalina Ponor concureaza la brana si la sol la Jocurile Olimpice de la Rio 2016. La sol, gimnasta noastra a avut o evolutie sigura si a primi un punctaj de 14.200.

La barna ea a obtinut cel mai mare punctaj, 14,900, fiind favorita la califcarea in finala.

Catalina Ponor este obisnuita cu competitiile importante, ea fiind campioana in anul 2004 la Jocurile Olimpice de la Atena, la proba de echipe barna si sol. La Olimpiada de la Londra, ea a cucerit argintul la sol si medalia de bronz la echipe.

Prtdrapel al Romaniei, Catalina Ponor s-a declarat mandra de faptul ca a purtat tircolorul la ceremonia de deschidere a Olimpiadei de la Rio.

„Ce momente minunate! Sunt mandra si fericita ca am purtat steagul tarii noastre in fata intregii lumi.
Jocurile Olimpice de la Rio sunt oficial deschise, iar dupa emotiile de la festivitate vin altele si mai mari: cele din concurs.

Va multumesc pentru mesajele voastre de incurajare. Chiar daca sunteti la mii de kilometri departare, cuvintele voastre ma fac sa simt ca sunteti toti cu mine aici, in sala de antrenament. Veti fi cu mine si cand intru in competitie si voi face tot ce pot ca sa va iau cu mine si pe podium. Hai, Romania!”, a scris Catalina Ponor pe Facebook.

Citeste si: Romania la JO 2016. Nationala de handbal feminin, umilita. Dragulescu, in finala

La Jocurile Olimpice din acest an, Romania nu participa cu echipa la gimnastica.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top