Connect with us
Romania la JO 2016. Echipa de handbal feminin a pierdut meciul cu Angola, in timp ce Marian Dragulescu s-a calificat in finala de la sarituri.

Sport

Romania la JO 2016. Nationala de handbal feminin, umilita. Dragulescu, in finala

Romania la JO 2016

Nationala de handbal feminin s-a facut de ras in fata Angolei, cea mai slab cotata echipa din grupa A de la RIO 2016. Romania a pierdut cu scorul de  23-19 (11-9) meciul cu Angola, echipa care s-a clasat pe locul trei la ultima editie a Campionatului Africii.

Tricolorele au evoluat dezamagitor, iar in urma acestui rezultat sansele de a obtine o medalie scad considerabil. In celelalte meciuri din grupa, Brazilia a invins Norvegia (31-28), iar Spania a batut Muntenegru (25-19). Luni, Romania va infrunta tara gazda, Brazilia.

Exista si vesti bune. Marian Dragulescu (35 de ani) s-a calificat in finala de la sarituri le Olimpiada de la Rio. Gimnastul roman a ratat insa accederea in finala de la sol. Totodata, Andrei Muntean a reusit sa obtina calificarea in ultimul act la paralele.

Citeste si: Program Olimpiada 2016. Ce sportivi romani concureaza duminica

La tenis, perechea Mergea/Tecau a ajuns in optimile de finala, iar Monica Niculescu s-a calificat in turul al II-lea.

La tenis de masa, Daniela Dodean si Elisabeta Samara au ajuns in turul al treilea al probei de simplu la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Adrian Crisan si Ovidiu Ionescu au reusit sa ajunga si ei in faza urmatoare.

Cristi Pirghie si George Palamariu s-au calificat in semifinale la dublu rame, la canotaj.

Simona Gherman a fost eliminata de Lauren Rembi in turul doi al probei de spada individual de la JO. De asemenea, si Simona Pop a pierdut turul 1 la spada individual feminin, iar Ana Maria Popescu a fost eliminata in optimi.

Judoka Monica Ungureanu a pierdut in primul tur la categoria 48 de kilograme, la JO de la Rio.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top