Connect with us
Catalina Ponor si Marian Dragulescu intra in finala competitiei de gimnastica de la Rio 2016. Ea concureaza la barna, in timp ce el evolueaza la sarituri.

Sport

JO RIO 2016: Marian Dragulescu, locul 4 la sarituri. Catalina Ponor, locul 7 la barna.

Catalina Ponor si Marian Dragulescu intra in cursa pentru o medalie la Olimpiada de la Rio 2016.

Update, 22.23 : Catalina Ponor s-a clasat pe locul 7 in finala de la barna. Medalia de aur merge la Sanne Wevers (Olanda) cu nota 15.466, medalia de argint la Lauren Hernandez (SUA) cu nota 15.433, iar bronzul il castiga Simone Biles (SUA) cu nota 14.733.

Update, 22.05: Catalina Ponor a obtinut nota 14.000 la barna, mai sunt trei gimnaste in concurs.

Update, 21.45: Finala barna, Catalina Ponor, a cincea sportiva in concurs.

Fan Yilin (China)

Isabela Onyshko (Canada)

Simone Biles (SUA)

Sanne Wevers (Olanda)

Catalina Ponor

Lauren Hernandez (SUA)

Marine Boyer (Franta)

Flavia Saraiva (Brazilia)

Update, 21.20: Marian Dragulescu a terminat pe locul 4 in finala de la sarituri. Romanul a avut aceeasi medie ca japonezul Kenzo Shirai (locul 3), insa acesta a obtinut bronzul ca urmare a faptului ca a avut note de plecare mai mari. Gwang Ri Se (Coreea de Nord) a luat aurul, iar argintul i-a revenit rusului Denis Abliazin.

Pe de alta parte, Marian Oprea a ratat calificarea in finala de la triplusalt.

Stire initiala

Ponor va concura in finala de la barna, dupa ora 21.30. Gimnasta incearca sa obtina cea de-a sasea medalie olimpica din cariera, trei dintre cele cinci obtinute pana acum fiind de aur. In calificari, ea s-a clasat pe locul 5.

„Ultimul antrenament !!! Totul este asa cum ne dorim: energie pozitiva, antrenament bun, comunicare perfecta si uniti pana la capat !!! Doamne ajuta maine!”, a scris Catalina Ponor pe Facebook inainte de marea finala.

Marian Dragulescu va evolua in finala de la sarituri, aparatul sau preferat. El a obtinut calificarea in ultimul act cu alt treilea rezultat. Dragulescu (35 de ani) concureaza dupa ora 20.40.

Citeste si: Olimpiada – Ziua 10. Programul romanilor la Rio 2016

Probele de gimnastica la care vor concura Catalina Ponor si Marian Dragulescu vor fi transmise LIVE la tv de TVR 1. Evolutiile celor doi sportivi romani pot fi urmarite live online pe tvrplus.

Romania a obtinut pana acum patru medalii la Jocurile Olimpice de la Rio: una de aur(echipa feminina de spada), una de argint (Mergea si Tecau) si doua de bronz (Gabriel Sincraian la haltere si echipajul de barca 8+1 la canotaj).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top