Connect with us
Manchester City - Steaua se joaca azi, miercuri, 24 august 2016, de la ora 21.45. Vezi aici scorul live si cele mai importante faze din acest meci.

Sport

Manchester City – Steaua. Scor final 1-0 VIDEO REZUMAT

Manchester City Steaua: 1-0 Rezultat final. Rezumat video

Update, 23.35: City a castigat cu scorul de 1-0 partida cu Steaua si merge mai departe in Liga Campionilor cu un scor general de 6-0. Echipa lui Reghecampf va juca in grupele Europa League.

Vezi aici rezumatul meciului!

Update, 23.24: Inca 5 minute pana la finalul timpului regulamentar, iar Man. City obtine calificarea in grupele Champions League. In celelalte partide din playoff, Ajax este condusa cu 4-0 de FC Rostov, in timp ce scorul serii vine din Germania, unde Borussia Monchengladbach o conduce pe Young Boys Berna cu 5-1.

Update, 23.16. Momente de panica pe Etihad Stadium! Iheanacho s-a prabusit pe gazon, iar echipa medicala a intervenit rapid! Jucatorul este scos cu targa de pe teren, fiind inlocuit de Fernandinho.

Update, 23.12: Ocazie Steaua! Sutul din lovitura libera al lui Steaua este respins de Hart in corner. La faza urmatoare, Tudorie trimite slab din marginea careului mic in portarul englez.

Update, 23.10: Minutul 70, iar City conduce in continuare cu 1-0. Adi Popa a incercat un sut de la distanta, insa Joe Hart a retinut fara probleme.

Update, 23.02: Ultima modificare la Steaua: A intrat Achim in locul lui Muniru.

Update, 23.00: Guardiola face schimbari: Adarabioyo in locul lui Stones, Nolito este inlocuit de Angelino.

Update, 22.57: GOL MANCHESTER CITY! Delph marcheaza cu capul din interiorul careului mic! Este minutul 57, iar City deschide scorul!

Update, 22.55: Ocazie Manchester City! Cojocaru intervine salvator la sutul lui Fabian Delph din interiorul careului!

Update, 22.54: Dubla schimbare la Steaua. A iesit Aganovic si a intrat Stanciu, iar Ov. Popescu a fost inlocuit de Adi Popa.

Update 22.45: A inceput repriza a doua. Lovitura de incepere a avut-o Steaua.

Update, 22.30: Manchester City – Steaua, scor 0-0 la pauza.

Prima repriza a fost una saraca in fotbal, cu formatia britanica multumita de avantajul obtinut in tur si cu Steaua care a jucat defensiv, incercand sa anihileze toate actiunile ofensive ale trupei lui Guardiola.

Update, 22.28: Faza periculoasa in careul Stelei, insa Iheanacho nu ajunge la o minge trimisa de Yaya Toure cu capul.

Update, 22.20: Corner pentru Steaua in minutul 35, insa niciun pericol pentru Hart.

Update, 22.15: Delph trage de la distanta, insa mingea e trimisa pe centrul portii, iar portarul Stelei nu are emotii.

Update, 22.09: 25 de minute au trecut din aceasta partida. City are o posesie zdrobitoare, insa „cetatenii” nu au avut sanse importante de gol, cu exceptia unui sut al lui Nolito din minutul 24, prins de Cojocaru.

Update, 22.03: S-au scurs 17 minute din meci, iar scorul este 0-0. Nicio echipa nu pare sa forteze foarte mult. Joe Hart este ovationat de public la fiecare atingere de minge.

Update, 21.56: Lovitura libera pentru City in minutul 10. Yaya Toure trage pe langa poarta. Stelistii s-au intalnit rar cu mingea in acest inceput de partida.

Update, 21.53: Primul sut pe poarta apartine lui Iheanacho. Cojocaru retine fara probleme.

Update, ora 21.49: City a inceput ofensiv, iar Steaua se apara. Nicio ocazie de poarta in primele cinci minute.

Update, ora 21.45: A inceput meciul. Lovitura de start a apartinut englezilor!

Update, ora 21.44: Formatia de joc a Stelei

steaua

Update, ora 21.42: Joe Hart este capitanul lui City din aceasta seara. Portarul nationalei Angliei se afla, probabil, la ultimul meci la echipa antrenata de Guardiola.

Update, ora 21.28: Pregatesc dinamovistii o noua surpriza pentru stelisti? Iata mesajul postat de Peluza Catalin Hildan!

Update, ora 20.55: Iata echipa de start a lui Man.City: Hart, Maffeo, Stones, Kolarov, Clichy, Fernando, Toure, Delph, Nolito, Navas, Iheanacho.

Rezerve: Gunn, Adarabioyo, Angelino, Fernandinho, Aguero, Sterling, Silva

Update, ora 20.44: Pe contul oficial de Facebook al Stelei, a fost prezentat 11-le de start al partidei din aceasta seara. Sunt surprize mari in alcatuire:

Cojocaru – Aganovic, Tamas, Mitrea, Momcilovic – Bourceanu (cpt) – Enache, Sulley, Ovidiu Popescu, Hamroun – Tudorie.

Rezerve: Nita – Simion, Stanciu, Valceanu, Achim, Dan Popescu, Popa.

Stire initiala

Steaua o infrunta in deplasare pe Manchester City, intr-un meci contand pentru playoff-ul Uefa Champions League (UCL). Aceasta partida retur pare a fi una de palmares, avand in vedere infrangerea usturatoare suferita de stelisti in tur, scor 0-5.

Vezi aici rezumatul partidei de fotbal din tur!

Chiar si dupa acest rezultat, Steaua va juca totusi in cupele europene in aceasta toamna. Echipa patronata de Gigi Becali s-a calificat in grupele Europa League, prin accederea in playoff-ul Ligii Campionilor.

„Trebuie sa respectam adversarii, in fotbal se poate intampla orice. Nu am reusit inca nimic, trebuie sa luam Steaua in serios si sa castigam meciul. Avem un avantaj imens, dar inca nu ne-am calificat in Liga Campionilor. Rezultatele aduc liniste la echipa, incercam sa jucam cat mai bine si sa reusim rezultate bune mereu.

Din cauza accidentarilor, Vincent Kompany si Ilkay Gundogan sunt indisponibil pentru acest meci. In zece zile speram ca, din punct de vedere fizic, sa fie la un nivel bun. Sa speram ca, atunci cand pauza pentru meciurile internationale se va sfarsi, acestia vor putea participa la antrenamentele echipei. Sagna are mici probleme si nu va putea fi folosit nici meciul de campionat cu West Ham”, a declarat Pep Guardiola, tehnicianul cetatenilor, inainte de acest meci.

„Nu cred ca se mai pune problema in privinta echipei care se va califica. Din pacate, am pierdut meciul de la Bucuresti la o diferenta foarte mare. Maine vom incerca sa luptam si sa terminam acest Play Off cu un meci bun, pentru ca jucatorii au nevoie de un joc care sa le dea moral, sa-i incurajeze

Patronul v-a spus parerea dansului in vederea tacticii. Eu, asa cum am mai zis, sunt adeptul unui joc deschis. E foarte greu sa te aperi si sa joci la contraatac cu City. Sper sa nu mai facem greselile din tur”, a prefatat si Laurentiu Reghecampf duelul din aceasta seara.

Manchester City Steaua. Echipe probabile de start

Man. City: Hart – Mangala, Otamendi, Denayer, Clichy – Fernando, Delph – Navas, Yaya Toure, Nolito – Iheanacho

Steaua: Nita – Enache, Tamas, Mitrea, Momcilovic – Achim, Muniru – Popa, Stanciu, Hamroun – Tudorie/Golubovic

Meciul dintre Manchester City si Steaua va fi condus de o brigada de arbitri din Polonia. Centralul partidei este Pawel Gil, ajutat de asistentii Piotr Sadczuk si Marcin Borkowski.

Manchester City – Steaua se joaca de la ora 21.45, pe Ettihad Stadium. Duelul este televizat de ProTV si DolceSport si poate fi urmarit live online pe Voyo. Huff va tine la curent cu scorul in timp real si cele mai importante faze ale meciului, in format video.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top