Connect with us
Rezultate UEFA Champions League 13 septembrie - Liga Campionilor GRUPE

Sport

Rezultate UEFA Champions League 13 septembrie – Liga Campionilor GRUPE

Uefa Champions League a început pe 13 septembrie. Prima etapă din Liga Campionilor a adus scoruri surprizătoare.

Champions League rezultate 13 septembrie UEFA

Barcelona a fost de departe vedeta acestei zile, reușind să înscrie 7 goluri in poarta celor de la Celtic.

Rezumat Champions League 13 septembrie – liga campionilor 13 septembrie

Două echipe au fost stelele zilei de 13 septembrie, ziua în care Liga Campionilor s-a deschis. Mai jos ai rezumatul și scorurile celor 7 meciuri

GOLURI Barcelona – Celtic, SCOR 7-0 UEFA Liga Campionilor

Meciul Barcelona – Celtic a fost LIVE pe Huff.ro

88′
 
Gol! Luis Suarez (Barcelona) găseşte ceva spaţiu în interiorul careului, pentru a ajunge la o pasă venită de la Lionel Messi, şi el trimite balonul, pe jos, în mijlocul plasei. 7:0.
75′
 
Luis Suarez (Barcelona) preia adânc în interiorul careului o centrare perfectă, venită de la Neymar, şi controlează balonul cu o atingere bună din prima. El trimite un şut precis, punând mingea în colţul stâng de sus şi schimbând scorul la 6:0.
60′
 
Gol Lionel Messi (Barcelona)! Lionel Messi (Barcelona) a fost pus într-o poziție foarte bună în careu de Luis Suarez și calm a trimis mingea în poartă. 5:0.
59′
 
Este gol! Andres Iniesta (Barcelona) se poziţionează bine pentru a trimite balonul în partea de sus a plasei cu o atingere bună din prima. Portarul a fost total neputincios în faţa şutului din apropiere şi plasa se zguduie în spatele lui. Asistenţa se notează lui Neymar şi scorul este 4:0.
50′
 
Neymar (Barcelona) pregăteşte mingea pentru o lovitură liberă de 22 metri. El trimite un şut extraordinar cu efect care se duce în colţul din stânga de sus al porţii. Ce gol!
27′
 
Gol! Neymar pasează mingea la picioarele lui Lionel Messi (Barcelona), care are o poartă goală în faţă şi nu are deloc probleme pentru a trimite mingea în plasă. 2:0.
3′
 
Superb gol de echipă! Lionel Messi (Barcelona) a fost găsit liber în careu de Neymar și nu a greșit cu finalizarea sa sub transversală. 1:0.

GOLURI Bayern – K Rostov scor 5-0 UEFA Liga Campionilor

90′
 
Gol! Franck Ribery trimite o pasă bună care găseşte ţinta, adică pe, Juan Bernat (Bayern), în interiorul careului de pedeapsă. El beneficiază de avantajul situaţiei şi pune balonul în plasă. Portarul nu a putut ajunge la timp la şut şi mingea a ajuns, pe jos, în mijlocul ţintei. 5:0.
60′
 
Este gol! Joshua Kimmich (Bayern) modifică scorul la 4:0. El a sărit cel mai înalt pentru a intercepta o centrare perfectă, trimisă de Juan Bernat, şi a plasat lovitura sa cu capul, din apropiere, în colţul drept de jos. Soslan Dzhanaev a fost neputincios.
53′
 
Gol! Douglas Costa pasează mingea la picioarele lui Joshua Kimmich (Bayern), care are o poartă goală în faţă şi nu are deloc probleme pentru a trimite mingea în plasă. 3:0.
45+2′
 
Thomas Muller (Bayern) preia adânc în interiorul careului o centrare perfectă, venită de la David Alaba, şi controlează balonul cu o atingere bună din prima. El trimite un şut distrugător, punând balonul pe centrul porţii şi schimbând scorul la 2:0.
28′
 
Robert Lewandowski (Bayern) se duce să execute panaltiul și direcţionează mingea în partea stângă a porții.

Goluri Benfica –  Besiktas scor 1-1 UEFA Liga Campionilor

90+3′
 
Anderson Talisca (Besiktas) învinge portarul dintr-o lovitură liberă de la 27 metri. Şutul său intră în plasă prin partea stângă a porții.
12′
 
Gol! Franco Emanuel Cervi (Benfica) reacționează cel mai repede la deviere și trimite mingea în poartă. E 1:0.

Goluri Dyn. Kiev – Napoli scor 1-2 UEFA Liga Campionilor

45+2′
 
Arkadiusz Milik (Napoli) ajunge la mingea respinsă şi trimite o lovitură cu capul în poartă.
36′
 
Mingea este în fundul plasei! Faouzi Ghoulam trimite o pasă lobată superbă şi mingea ajunge în zona unde Arkadiusz Milik (Napoli) preia pasa şi trimite de la punctul cu var lovitura sa cu capul pe lângă Oleksandr Shovkovsky, care plonjează şi mingea intră sub bara transversală. S-a văzut deja golul în ochii lui, înainte de marcare. Finalizare excelentă. Scorul este acum 1:1.
26′
 
GOL! Viktor Tsygankov reia o centrare in careu cu capul și îl găsește pe Denys Garmash (Dynamo Kiev) care introduce mingea in plasă. 1:0.

Goluri FC Basel – Ludogorets SCOR 1-1  UEFA Liga Campionilor

79′
 
Gol! Mingea respinsă a ajuns la Renato Steffen (FC Basel) şi din apropiere el a şutat pe poartă. Scorul este 1:1.
45′
 
Gol! Marcelinho vede bine jocul şi trimite o pasă la Jonathan Cafu (Ludogorets), care arată o linişte briliantă în interiorul careului pentru a plasa balonul în colţul stâng, de jos. Scorul este 0:1.

Scor PSG – Asenal – 1-1 Champions League

78′
 
Gol! Alexis Sanchez (Arsenal) preia balonul respins şi de la marginea careului, trimite un şut care se duce în interiorul porţii pe partea stângă. Este 1:1.
1′
 
Serge Aurier trimite o centrare frumoasă dintr-un lob în interiorul careului, unde Edinson Cavani (PSG) sare pentru a trimite mingea cu capul în partea stângă a porţii şi în spatele portarului. El reuşeşte să modifice scorul – 1:0.

PSV – Atletico Madrid SCOR – 0-1 Champions League

43′
 
Saul Niguez (Atl. Madrid) ajunge la o pasă la marginea careului și trage din prima fără ezitare. Șutul este excelent și mingea intră în poartă lângă bara din stânga. Se putea o finalizare mai bună? Probabil că nu. Scorul este acum 0:1.

Manchester City – B. Monchengladbach – Amanat din cauza ploii torentiale

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top