Connect with us
Simona Halep trece printr-o perioada slaba, iar iubitorii tenisului se intreaba ce se intampla cu ea. Primul ei antrenor vine cu o teorie interesanta.

Vedete

Se casatoreste Simona Halep? Iata ce spune primul ei antrenor

Simona Halep trece printr-o scadere de forma si a pierdut podiumul in clasamentul WTA. Prestatiile slabe de anul acesta i-au facut pe fanii jucatoarei de tenis din Constanta sa se intrebe ce se intampla cu ea.

Simona Halep a fost invinsa de Elena Vesnina (118 WTA)  scor 7-6, 4-6, 1-6, in turul doi de la turneul de tenis de la Doha si a continuat seria de rezultate slabe din acest an.

Romanca a pierdut pozitia secunda in clasamentul mondial la feminin si a ajuns pe patru, fiind depasita de Angelique Kerber (Germania) si Agnieszka Radwanska (Polonia). Forma ei i-a pus pe ganduri pe iubitorii tenisului care se intreaba ce se intampla cu ea.

Ioan Stan, primul antrenor al Simonei Halep, vine cu o teorie interesanta. Acesta sustine ca ea se gandeste la casatorie si ca sportiva tot sugereaza ca ar vrea sa faca si altceva in afara de tenis.

„Ea tot sugereaza ca vrea sa faca si alte lucruri in afara de tenis. Vrea sa se casatoreasca si sa aiba copii, cel puţin asa am auzit ca a declarat. Sunt preocupari normale la varsta ei, dar asta ar putea sa o traga in jos in cariera pentru o perioada, iar eu cred ca Simona mai are multe de aratat in tenis. Din pacate, ultimele doua pronosticuri ale mele s-au adeverit. Imi pare foarte rau pentru Simona. Ar trebui sa gaseasca un mijloc prin care sa se puna pe picioare cat mai repede. Nu-mi explic motivul pentru care a ajuns la seria asta proasta cu atata lume de calitate in jurul sau. Nu stiu cum a reusit sa intre in gaura asta neagra si nici nu stiu cum si daca va iesi”, a spus Ioan Stan pentru Ziarul Ring.

Citeste si: Simona Halep isi explica forma slaba cu un citat din Toma Caragiu

Citeste si: SIMONA HALEP, prinsa in off-said! A fost nevoita sa raspunda la aceasta intrebare!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top