Connect with us
ADDA este insarcinata

Vedete

ADDA este insarcinata

Cantareata Adda a declarat in candrul unui concert sustinut astazi in Piata Constitutiei ca este insarcinata in patru luni. Artista este foarte fericita si asta se vede pe chipul ei.  Sa nu mai vorbim despre burtica de gravida care arata senzational!

Adda a fost imbracata intr-o rochie lunga, neagra, stransa pe corp, care i-a lasat la vedere toate formele de viitoare mamica. Fanii au putut vedea burtica artistei inca de la primele minute ale melodiei sale, iar la final au primit si confirmarea chiar din gura ei! Vizibil emotionata, Adda i-a surprins pe toti cu vestea minunata ca va fi mamaica peste aproximativ 5 luni de zile.

CITESTE SI: MADALINA GHENEA A FACUT SENZATIE LA CANNES CU O ROCHIE PRIN CARE S-A VAZUT TOT

CITESTE SI: A NASCUT ANCA SEREA. CUM IL CHEAMA PE BEBELUSUL EI!

Peste doua saptamani cantareata se va casatori cu alesul inimii sale, care ii este si impresar. Cei doi sunt impreuna de ceva vreme si se pare ca frumoasa veste pe care artista ne-a dat-o astazi ii va uni si mai mult. Asteptam sa vedem cum va arata cantareata in rochie de mireasa.

Adda nu stie inca sexul copilului dar, dupa cum s-ar parea, isi doreste sa fie fetita. „Orice ar fi, sanatoasa sa fie!”, a spus ea la finalul concertului sustinut in Piata Constitutiei. Zvonul ca Adda este insarcinata a circulat in ultimele zile prin presa, insa acum iata ca avem in sfarsit si confirmarea.

Sursa foto: youtube.com

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top