Connect with us
Alina Borcea si Valentina Pelinel sunt din nou in conflict, iar nevasta omului de afaceri a lansat niste acuzatii dure la adresa blondei.

Vedete

Alina Borcea iese la atac: „Pelinel vaneaza averi. Ma arunca in strada!”

In urma cu o luna, Alina Borcea a decis sa plece in Statele Unite ale Americii impreuna cu cei doi copii. Zilele trecute, Valentina Pelinel a fost surprinsa de paparazzi in timp ce ce intra in curtea vilei din Pipera a lui Cristi Borcea, unde nu de mult locuia familia acestuia.

Alina Borcea s-a facut foc si para cand a auzit ca fostul fotomodel i-ar fi luat locul in vila familiei. „Si la Boureanu a venit in casa unde el a stat cu fosta sotie, acum vrea sa se mute in casa mea. Valentina Pelinel nu a fost in stare sa-si faca o casa, sta si pandeste si vrea casele construite si muncite de altele. Asta este Pelinel. Vaneaza averi”, a declarat Alina Borcea, pentru click.ro.

Citeste si: Cristi Borcea si Alina au hotarat data la care divorteaza

Cristi Borcea si Alina Vidican au impreuna 2 copii, George Alexandru (3 ani) si Gloria Elena (10 luni). Cei doi sunt inca impreuna in acte, insa , cel mai probabil, vor divorta dupa ce Valentina Pelinel va naste.

”Eu cu Cristi am construit doua case si ea acum ma arunca in strada cu doi copii”, a mai spus Alina.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top