Connect with us
Andreea Marin in conflict cu iubitorii de animale

Vedete

Andreea Marin in conflict cu iubitorii de animale. Replici dure

Andreea Marin a readus in prim-plan problema maidanezilor din Bucuresti dupa ce a fost incoltita recent de trei caini, chiar in apropierea casei, cand se plimba cu bicicleta. Acest incident a facut-o pe „Zana Suprizelor” sa reactioneze si sa isi ia niste dispozitive de aparare impotriva cainilor agresivi. Intr-un dialog avut cu o parte dintre vecinii sai, care protejeaza respectivii caini, Andreea Marin a tranmis ca daca va mai fi atacata, va reactiona.

„Mi-am luat ce-mi trebuie sa ma apar de ei, arme legale, ca sa zic asa. Îi mai vad afara, ma ataca vreunul, eu actionez. Sa nu va plangeti ca i-am omorat, dup-aia. Ma dorea-n c*r de garantia dumneavoastra. Ma doare-n cot. (n..r. – una dintre vecinele care proteja animalele o asigura pe Andreea Marin ca maidanezii nu-i vor face rau)”, a spus Andreea Marin in imaginile filmate cu o camera ascunsa si care au ajuns virale in comunitatile iubitorilor de animale.

„Am fost atacata de trei dulai. Dulai, nu mici. Nimeni n-a iesit sa ma ajute. In momentul in care treci cu bicicleta sau pe jos, nu in masina unde esti protejat, pur si simplu te ataca. Am tipat si o vecina a venit si i-a dispersat. Ea a fost norocul meu. Nu este normal sa treci pe strada si sa-ti fie frica. Am caine dar nu e un pericol pentru ceilalti”, a declarat Andreea Marin despre momentele delicate prin care a trecut zilele trecute.
Nu este prima oara cand vedeta s-a referit la cainii maidanezi.

Citeste si: Andreea Marin a fost atacata pe strada. „Zana Surprizelor” in stare de soc

Andreea Marin a rupt tacerea! Este sau nu insarcinata?

Cazul dramatic al lui Ionut Anghel, copilul care in 2013 era ucis prin sfartecare de o haita dezlantuita, undeva pe un teren viran din Bucuresti, a facut-o pe Andreea Marin sa posteze un mesaj emotionant. „Acel pui de om a murit in groaza pe timp de pace. Va puteti aseza in locul lui pentru nu mai mult de o clipa? Acei parinti si fratiorul martor vor avea vesnic cosmarul trupului sfartecat din care viata s-a scurs fara nicio speranta. Acea bunica se stinge pe picioare in fiecare clipa, devorata de sentimentul vinovatiei eterne. De aceste suflete cui ii pasa? Maine un alt micut sau un matur poate fi asteptat la coltul strazii de o haita infometata. Trebuie luata o decizie imediata, alba sau neagra.

Asa-zisii iubitori de suflete nevinovate ar trebui sa se trezeasca la realitate si sa aiba cu adevarat grija ca animalele de care pretind ca le pasa sa nu ajunga in situatia disperata de a se transforma in fiare. Daca iti pasa cu adevarat de un caine, il tii in curtea ta, il hranesti cum se cuvine, petreci timp cu el, il duci la doctor de cate ori are nevoie, il plimbi in parc cu botnita pentru a nu-i pune in pericol pe altii, ii strangi resturile pe care nu poate sa le adune singur. Daca nu ne asumam imediat grija si costurile pentru protejarea animalelor fara a pune in pericol oamenii, atunci vina pentru fiecare copil ca Ionut e a noastra”, declara vedeta la acea vreme, pe Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top